KINFO: BiTA-toimikunta 2023

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ke Joulu 21 15:37:08 EET 2022


Hei!

Vuoden 2023 BiTa eli Biotieteilijöiden Tapaaminen järjestetään Turussa näillä näkymin 24.-26.3. Tapahtuman pääjärjestäjinä toimivat Synapsi ry ja Biologica ry, mutta toimikuntaan haetaan jäseniä kaikista bioalojen ainejärjestöistä. Nyt on siis mahdollisuutesi päästä mukaan toimikuntaan suunnittelemaan mitä upeinta turkulaista BiTaa!

Tällä hetkellä BiTaan on suunnitteilla mm. sitsit, eksursioita, seminaareja ja paljon muuta. Toimikunta suunnittelee ja toteuttaa tapahtuman kokonaisuudessaan. Toimikuntaan voi ilmoittautua mukaan liittymällä Telegram-ryhmään: https://t.me/+b157_5GuuEphOTA0

Toimikunta on avoin kaikille, mahdollisimman matalalla kynnyksellä siis kaikki mukaan! Halusitpa ottaa koppia isommasta kokonaisuudesta tai tulla vain katsomaan ekaan kokoukseen mikä meininki on, niin liity rohkeasti ryhmään! Ryhmään liittyminen ei sitouta sinua ottamaan mitään hommaa, jos et niin halua. Ensimmäinen BiTa-toimikunnan kokous on heti koulujen alettua 12.1., aika ja paikka tarkentuvat myöhemmin.
________________________________


**************************************
Viestin välitti / Message was forwarded by:
Jasmin Toukoniemi
Tiedottaja / Publicist
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20221221/42ce6620/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo