KINFO: Toimihenkilöhaku 2023

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
Pe Joulu 30 19:13:25 EET 2022


(In English below)

Moikka!

TYK ry:n vuoden 2023 hallitus järjestäytyy 9.1.2023 klo. 17 ja jäsenistöllä on mahdollisuus päästä seuraamaan kokousta kraatterille. Ensimmäisessä kokouksessaan hallitus jakaa keskenään vuoden vastuualueet sekä nimittää vuodelle 2023 toimihenkilöt.

Oletko halukas toimimaan TYK ry:n toimihenkilönä vuonna 2023? Tai onko kiinnostusta lähteä hieman isompaan toimaripestiin ja ryhtyä TYK ry:n kv- tai excuvastaavaksi tai päätoimittaja vuodelle 2023?

Toimihenkilöhaku on auki ja haku päättyy 7.1.2022 klo 23:59. Laajemmat kuvaukset pesteistä löytyy sähköpostista ja nettisivuilta.

Toimihenkilöksi pääset hakemaan seuraavan linkin kautta:
<https://forms.office.com/e/m2Zc5SBSZk>https://forms.office.com/e/m2Zc5SBSZk

Toimihenkilöksi hakeminen on myös mahdollista myöhemmin tulevana vuonna. Mikäli sinulla on kysymyksiä toimarihommista, ota yhteyttä hallitukseen!

**********

Vuodelle 2023 on haussa vielä kansainvälisyysvastaava, ekskursiovastaava sekä päätoimittaja, jotka ovat ensi vuonna hieman enemmän vastuuta vaativia toimaripestejä. Kuvaukset näihin tehtäviin löytyy alapuolelta ja jokaiseen tehtävään saa apua hallitukselta.

Päätoimittaja

Päätoimittaja tai päätoimittajat vastaavat yhdistyksen Tykki-lehden toimittamisesta, taitosta ja painattamisesta. Lehti ilmestyy neljästi vuodessa ja yksi lehdistä on Piltti-Tykki. Lehden taittaminen vie aikaa yleensä 1-2 viikkoa lehden sisällöstä riippuen. Lehdet löytyvät myös nettisivuiltamme sähköisinä versioina ja päätoimittajien tehtävä on huolehtia, että lehdet päätyvät nettisivuille ajallaan.

Kansainvälisyysvastaava

Kansainvälisyysvastaava tai -vastaavat järjestää kansainvälisille opiskelijoille tapahtumia yhdessä hallituksen tai yhteistyössä Hybridin ja Technican tai niiden jäsenjärjestöjen kanssa. Kansainvälisyysvastaava huolehtii, että yhdistyksen toimintaa esitellään TYYn järjestämissä kansainvälisille opiskelijoille suunnatuissa tapahtumissa ja laitosten järjestämissä infotilaisuuksissa, ja että yhdistykseltä löytyy päivitetty esittely TYY Guide for Students -oppaassa.  Kansainvälisyysvastaava huolehtii yhdessä hallituksen kanssa, että nettisivuilla ja viestinnässä on kaikki oleellinen tieto käännettynä myös englanniksi, paitsi jos ne eivät suoraan koske kansainvälisiä opiskelijoita.

Ekskursiovastaava

Ekskursiovastaava tai -vastaavat järjestää ja suunnittelee ekskursion yhdessä hallituksen kanssa.

**********

Tässä on listattuna eri toimihenkilöpestejä, joihin etsimme tekijöitä. Tänä vuonna perustamme tapahtumatoimikunnan ja sometoimikunnan näihin pesteihin hakeneista. Tutustu rauhassa näihin ja hae rohkeasti mihin tahansa pestiin!

Tapahtumatoimihenkilöt

Tapahtumatoimihenkilöt kuuluvat tapahtumatoimikuntaan, joka yhdessä hallituksen tapahtumavastaavien kanssa järjestää ja suunnittelee sitsejä, bileitä ja muita TYK ry:n tapahtumia. Suunnittelun lisäksi tehtäviin kuuluu auttelua esim.  sitsipaikkojen järjestelyissä, tarjoilussa, siivoamisessa, tarvikkeiden- ja ruokien hankinnassa sekä lipunmyynnissä. Jos haluat olla mukana toteuttamassa parhaita bileitä ja tapahtumia tämä pesti on sinulle!

Grafiikkatoimihenkilöt

Grafiikkatoimihenkilöt suunnittelevat ja toteuttavat nimensä mukaisesti TYK ry:n grafiikkaa, kuten julisteita ja haalarimerkkejä erilaisia tapahtumia varten. Graafikot pääsevät myös suunnittelemaan erilaisia oheistuotteita, mitä keksitäänkään ottaa myyntiin.

Koulutuspoliittiset toimihenkilöt

Koulutuspoliittiset toimihenkilöt auttavat hallituksen kemian ja biokemian kopoja. Kopon tärkein työ on pitää huolta siitä, että opiskelijan edut ja mielipiteet huomioidaan, sekä kursseilla opiskelijoita kohdellaan reilusti. Lisäksi kopot hoitavat muun muassa kopokahveja, joissa keskustellaan laitoksen henkilöstön kanssa erilaisista koulutuspoliittisista aiheista, kuten kurssipalautteista ja tenttimisjärjestelmistä.

Opintopiiri / Demokerho toimihenkilöt

Demokerhon tarkoitus on kokoontua viikoittain tekemään yhdessä demoja tai selkkareita. Demokerhon vetäjän ei itse tarvitse osata auttaa demoissa tai selkkareissa, vaan olla päivystäjänä ja katsoa, että tilat jäävät siistiin kuntoon. Tämä pesti on sopiva varsinkin opettajalinjalla opiskeleville!

Kv-toimihenkilöt

Kv-toimihenkilönä pääset käymään kansainvälisissä tapahtumissa ja kokouksissa sekä tutustumaan meidän kv-opiskelijoihimme. Lisäksi pääset kääntämään kokouksien pöytäkirjojen päätöksiä ja erilaisia julkaisuja englanniksi. Mikäli englannin kieli sujuu ja olet kiinnostunut toimimaan kansainvälisten opiskelijoiden parissa ja ajamaan heidän etujaan, niin hae ihmeessä.

Sometoimihenkilöt

Jos olet kiinnostunut somesta ja valokuvaamisesta, niin sometoimikunnassa toimiminen on sinun paikkasi. Sometoimarina saat tunnukset TYK ry:n Instagram- ja Facebook-tileille. Toimiisi kuuluu maanantainen viikkotiedotus sekä valokuvaus eri tapahtumissa ja niistä postaaminen.

Tykki-toimihenkilöt

Tykki-toimarina pääset keräämään juttuja lehteen, tekemään kansikuvia, taittamaan tykkiä, valokuvaamaan, hakemaan Tykit painosta ja auttamaan lehden postittamisessa sisarjärjestöille päätoimittajan opastuksella! Jos siis olet kiinnostunut journalismista, piirtokätesi on vakaa tai jos runosuonesi sykkii, niin hae tähän pestiin!

Käsityötoimihenkilöt

Käsityökerhon vetäjät pitävät käsityökerhoa vuoroviikoittain. He suunnittelevat ohjelman ja hommaavat tarvikkeet sitä varten. Jos käsityöt ovat intohimosi, niin hakemaan vaan!

Leffatoimihenkilö

Leffatoimihenkilönä pidät vuoroviikoittain leffailtoja, hankit leffan, varaat tilan ja valmistat tarjottavat iltaa varten. Leffojen ystävät ottakaa yhteyttä!

Lautapeli-iltojen toimihenkilö

Järjestät vuoroviikoittaista lautapelitoimintaa ja pidät huolta, että pelejä kulkeutuu iltaa varten. Helppoa ja hauskaa!

Tenttitärppitoimihenkilö

Keräät tenttitärppejä ja päivität ne verkkosivuille luettavaksi.

Alumnitoimihenkilö

Alumnitoimarina järjestät Afterwork-tapahtuman kuukausittain ja sinulla on myös mahdollisuus ideoida muuta alumnitoimintaa oman mielenkiinnon mukaan!

Urheilutoimihenkilö

Jos nautit kaikennäköisestä ryhmäliikunnasta hae tähän pestiin! Toimit hallituksen kulttuuri- ja liikuntavastaavan apuna, hankit pelaajia peleihin, muistutat pelien ajankohdista ja osallistut mieluiten itsekin peleihin.

Tilatoimihenkilö

Tässä pestissä olet tilojemme ylläpitäjänä. Tilatoimarina olet mukana pitämässä huolta tilojemme viihtyvyydestä, niin siisteyden, kuin tarjonnankin kannalta.

Yritysyhteistyötoimihenkilö

Yritysyhteistyötoimihenkilönä pääset toimimaan yhteistyössä yritysyhteistyövastaavan kanssa. Toimarina pääset hankkimaan sponsoreita ja auttamaan yritysvierailujen järjestämisessä. Koska TYK ry:n yritysyhteistyö on lasten kengissä, sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään jotain aivan uutta.

Yleiset toimihenkilöt

Yleinen toimihenkilö auttaa hallitusta erilaisissa nakkihommissa. Yleinen toimihenkilö on pesti sinulle, jos olet kiinnostunut ainejärjestötoiminnasta, mutta et oikein tiedä tarkalleen mitä haluaisit tehdä.

Ystävällisin terveisin,

Maisa Pikkarainen ja Malviina Nikola
Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja
Hallitus 2023
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry

*******

Hi!

TYK ry's new board for the year 2023 will be organized 9.1.2023 at 17 pm in Kraatteri . Keep in mind that the board meeting will be held in Finnish, but we are happy to answer any of your questions.

If you are interested in becoming one of our officials, a person who helps the board in different tasks, please send us email for further information (kemistit at lists.utu.fi).

Best wishes,

Maisa Pikkarainen and Malviina Nikola
Chairman and vice-chairman
Board 2023
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20221230/8ddb0ff9/attachment-0001.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo