KINFO: Verenluovutustempaus syksylle 2022

TYK ry sopo sopo at tykry.fi
Ke Marras 19 16:07:02 EEST 2022


Moikka,


marraskuu alkaa hiipimään pimeydellään, ja nyt olisikin taas aika tehdä yhdessä hyvää ja mennä luovuttamaan verta porukalla. Alustavasti verenluovutukselle ollaan mietitty ajaksi viikkoa 45 (7.11.2022 alkava viikko), mutta tarkempi ajankohta sovitaan yhdessä, kun tiedetään kiinnostuksesta verenluovutusta kohtaan. Olethan yhteydessä minuun kiinnostuksen kanssa joko sähköpostilla (sopo at tykry.fi tai hianie at utu.fi) tai vaihtoehtoisesti Discordin välityksellä VeriRyhmä-kanavalla tai yksityisviestillä.


Jos et yhteiseen verenluovutuskertaan pääse mukaan, voit aina käydä luovuttamassa verta itsenäisesti. Muista kuitenkin tällöin mainita, että haluat luovuttaa TYK ry:n Veriryhmän TYK ry:n Punaisen nimissä.


Niille, joille VeriRyhmä on vieras käsite,


VeriRyhmä on verta säännöllisesti luovuttava porukka, jonka voi perustaa minkä tahansa työ-, harrastus- tai kaveriporukan kesken. Esimerkiksi viisi luovuttajaa auttaa kerralla jopa viittätoista potilasta. VeriRyhmässä sekä apu että auttamisen ilo moninkertaistuvat. Verta voi luovuttaa aina VeriRyhmänsä leivissä itsenäisesti ja samalla mainita, että haluaa kirjata luovutuksen VeriRyhmälleen - meidän tapauksessamme Turun Yliopiston Kemistien TYK ry:n veripankkitilille.


Ilmoitathan kiinnostuksestasi verenluovutukseen viimeistään torstaina 27.10.2022. Tämä ei vielä sido sinua mihinkään. Verenluovutustapahtumaan osallistumisesta saa myös pilttipistemerkinnän.


Syysterkuin

Hilla Nieminen

Sosiaalipoliittinen vastaava

Turun Yliopiston Kemistit TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20221019/423ebead/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo