KINFO: Yleinen tiedote käyttäytymisestä

TYK ry tapahtumat tapahtumat at tykry.fi
Ti Marras 18 15:16:30 EEST 2022


Tämä viesti sisältää tärkeää asiaa. Lue se siis loppuun asti!


Viime viikon keskiviikon (12.10.22) Faijasitseillä on käyttäydytty asiattomasti ja haluaisimme järjestäjinä puuttua asiaan. Sitseillä on vitsailtu fyysisestä- ja seksuaalisesta väkivallasta.


Järjestäjinä haluamme muistuttaa ja painottaa ettei tällainen kielenkäyttö tai ylipäätään käytös ole sallittua missään tapahtumassa. Kaikkien ainejärjestöjen tapahtumissa noudatetaan TYY:n turvallisen tilan periaatteita.  https://www.tyy.fi/fi/yhdenvertaisuus


Muistutamme myös tapahtumissa olevista häirintäyhdyshenkilöistä. Tapahtuman järjestäjät huomasivat jodelkeskustelun, jossa mainittiin sitseillä ilmenneen epäasiallista käytöstä. Jodeliin kirjoittaminen ei vie asiaa eteenpäin ja pahimmassa tapauksessa levittää väärää tietoa. Siksi olisi ensiarvoisen tärkeää, että härintäyhdyshenkilöt saisivat tietää tilanteista, jotta heillä olisi heti mahdollisuus puuttua asiaan.


Jättäkäämme siis mahdollisesti toisia loukkaavan ja ahdistavan käytöksen kotiin ennen tapahtumiin saapumista, ettei vastaavanlaisia tilanteita tapahtuisi jatkossa.


Vakavin terveisin,

Faijasitsien järjestäjät


-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20221018/bd3d9345/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo