KINFO: Freelancetöitä tarjolla Otava Oppimisen palveluissa ja useita tutkimuskutsuja (FI)

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Su toukokuu 15 10:07:39 EEST 2022


Hei, opiskelija!

Otava Oppimisen palveluissa on tarjolla projektiluontoisia freelancetöitä yläkoulun ja lukion luonnontieteiden tiimin toimeksiantoina. Tällä hetkellä etsimme etenkin matematiikan, fysiikan ja kemian osaajia avustaviin painettujen oppimateriaalien toimitustehtäviin ja digituotteiden sisällönsyöttäjiksi. Työtä on tarjolla oppiaineesta riippuen jopa heti.

Jos sinulla on hyvät digitaaliset valmiudet, hyvät suomen kielen taidot ja olet nopea oppimaan, työ saattaa sopia sinulle! Voit olla oman aineesi tuleva asiantuntija, tuleva opettaja tai vaikka molempia. Edellytämme huolellista ja itsenäistä otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. MathType-kaavaeditorin ja LaTeX-ladontajärjestelmän tunteminen ovat eduksi. Excel-osaamisesta on apua kaikkien oppiaineiden sisällönsyötöissä.

Työtä tehdään etänä omalla tietokoneella, ja työskentelyajat voi määritellä vapaasti projektin aikataulun raameissa. Tarjolla on erilaisia töitä, joiden laajuus vaihtelee muutamasta työtunnista useaan kuukauteen. Työ ei ole kokopäiväistä, ja se sopii hyvin opintojen oheen. Työstä maksetaan työkorvauksena erikseen sovittava tuntipalkkio.

Otava Oppimisen palvelut on kotimainen oppimisen asiantuntija. Tuotamme digitaalisia ja painettuja sisältöjä ja palveluja esiopetuksesta aikuiskoulutukseen. Viemme suomalaista osaamista ja oppimista maailmalle ja valmennamme kouluja muutokseen.

Jos kiinnostuit, lähetä minulle sähköpostitse lyhyt vapaamuotoinen hakemus viimeistään 31.5.2022. Annan mielelläni myös lisätietoja – parhaiten minut tavoittaa sähköpostitse.



Iloisin terveisin
Leija Arvassalo



……………

Leija Arvassalo
Toimituspäällikkö
Otava Oppimisen palvelut
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 Helsinki
041 545 7073
leija.arvassalo at otava.fi<mailto:leija.arvassalo at otava.fi>
oppimisenpalvelut.otava.fi


_________________________________________________________________________


Hei,
Etsin osallistujia silmänliiketutkimukseen, jossa tavoitteenamme on lisätä ymmärrystä koulukiusaamisesta tutkimalla tarkkaavaisuuden toimintaa lasten välisiä vuorovaikutustilanteita sisältäviä videoita katseltaessa. Tutkimuksessa tehtävänäsi on katsella koulumaailmaan sijoittuvia videoita samalla kun silmänliikkeesi rekisteröidään silmänliikekameralla. Lisäksi tutkimukseen kuuluu lyhyiden kyselyiden täyttämistä ja videoiden katseluun liittyvien kehollisten vasteiden arviointia. Tutkimuksen kesto on noin 45min-1h.

Kiitokseksi osallistumisesta saat yhden Finnkinon elokuvalipun tai korvaat yhden tunnin psykologian perusopintoihin kuuluvia koehenkilösuorituksia.

Lisätietoa tutkimuksesta ja ilmoittautumaan pääset täältä: https://psykoehlot.utu.fi/main/experiment/93/.

Aurinkoista kevättä toivottaen,
Birgitta Paranko
bspara at utu.fi
Väitöskirjatutkija, PET-keskus
________________________________


_________________________________________________________________________

Hyvä opiskelija!


Pyydämme sinua osallistumaan tutkimukseen, jossa selvitetään yliopisto-opiskelijoiden huijarisyndroomaa ja siihen yhteydessä olevia tekijöitä. Kysely lähetään Suomen monialaisten yliopistojen perustutkinto-opiskelijoille. Kysely on suomenkielinen.



Huijarisyndroomalla tarkoitetaan ajattelutapaa, jossa ihminen kokee olevansa osaamattomampi kuin hän todellisuudessa on. Omien kykyjen epäily ilmenee esimerkiksi itsensä aliarviointina ja jatkuvana epäonnistumisen pelkona. Huijarisyndroomaa poteva pitää hyvää suoriutumista opinnoissa lähinnä onnenkantamoisena tai eräänlaisena ”huijauksena”, joka ennen pitkää paljastuu myös muille. Liiallinen itsekriittisyys ja siihen liittyvät huijarikokemukset aiheuttavat psyykkistä kärsimystä ja saattavat lopulta johtaa jopa opintojen keskeyttämiseen. Jokainen kesken jäänyt tutkinto puolestaan merkitsee opiskelijoiden, yliopistojen ja koko yhteiskunnan resurssien haaskausta. Tutkimuksen tavoitteena on selvittää huijarikokemusten yleisyyttä eri opiskelijaryhmissä ja tunnistaa huijarikokemuksille altistavia riskitekijöitä. Erilaisten riskiryhmien ja -tekijöiden tunnistaminen voi auttaa löytämään keinoja, joiden avulla opiskelijoiden huijarituntemuksia voidaan lieventää.



Sähköinen kysely on lyhyt ja siihen vastaaminen kestää noin 5–10 minuuttia. Kysely sisältää muutamien taustakysymysten ohella kysymyksiä toisen asteen opinnoista, omasta osaamisesta, vanhempien/huoltajien koulutuksesta sekä vanhempien koulutus- ja kasvatusasenteista. Kaikki kysymykset

ovat monivalintakysymyksiä tai sisältävät vapaita vastauskenttiä.



Kyselyyn vastaaminen on täysin vapaaehtoista ja voit keskeyttää vastaamisen koska tahansa. Kyselyyn vastataan nimettömästi eikä siinä kysytä henkilötietoja eli kyselystä ei voida tunnistaa yksittäisiä vastaajia. Kyselyyn vastaajat voivat lisäksi halutessaan ilmoittautua haastatteluun erillisen sähköisen lomakkeen kautta (ilmoittautumislinkki on kyselylomakkeen lopussa). Ilmoittautumistietoja ei voi yhdistää kyselyyn.



Anonymisoidut aineistot tallennetaan Turun yliopiston verkkolevyille tutkimushankkeen päättymiseen, eli 31.12.2024 asti. Tämän jälkeen ne siirretään Turun yliopiston tutkimusdatainventaarioon ja arkistoidaan tietoturvallisesti myöhempää tutkimuskäyttöä varten.



Jos sinulle tulee jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä hankkeen vastuulliseen tutkijaan:

Hanna Nori

hanna.nori at utu.fi<mailto:hanna.nori at utu.fi>

040 774 2934



Vastaukset pyydämme lähettämään viimeistään 15.6.2022. Kyselyyn pääset klikkaamalla oheista

linkkiä:

https://link.webropolsurveys.com/S/775C476672D49ECA



Kiitos jo etukäteen, jokainen vastaus on tärkeä!



­_____________________________________

KT, yliopistotutkija | PhD, university researcher

Turun yliopisto | University of Turku

Kasvatustieteiden laitos | Department of Education

UTUPEDA Yliopistopedagogiikan keskus | Centre for University Pedagogy

Educarium, huone | room 381

+358 40 774 2934



_________________________________________________________________________


Osallistu hautausmaihin liittyviä tapoja ja muistoja koskevaan tutkimukseen!



Tutkimuksessa pyrimme ymmärtämään erilaisia merkityksiä, tunteita ja kokemuksia, joita ihmiset kokevat vieraillessaan hautausmailla. Osallistuminen tapahtuu vastaamalla taustakysymyksiin ja kirjoittamalla vapaamuotoinen teksti omasta suhteesta hautausmaihin. Vastaamiseen on hyvä varata aikaa noin 30 minuuttia.



Vastaamalla voit osallistua 20 € S-ryhmän lahjakorttien (4 kpl) arvontaan. Tutkimus toteutetaan vuonna 2022 Itä-Suomen yliopistossa.



Lue lisää ja vastaa tutkimukseen: https://link.webropolsurveys.com/S/86459829B7387494



Kirjoittaessasi voit pohtia esimerkiksi seuraavia kysymyksiä:

  *   Kuvaile hautausmaata / hautausmaita, jotka ovat sinulle tärkeitä tai joissa käyt useimmin. Millaisia hautausmaihin liittyviä muistoja sinulla on?

  *   Minkälainen merkitys hautausmaalla on sinulle? Millaisia tunteita koet hautausmaalla? Millainen hengellinen merkitys hautausmaalla on sinulle?

  *   Kuinka usein ja millaisissa yhteyksissä käyt hautausmaalla? Kenen kanssa käyt hautausmaalla? Mitä yleensä teet hautausmaalla käydessäsi?

  *   Millaisia hautausmaahan liittyviä perinteitä sinulle, perheelläsi tai suvullasi on?

  *   Minkälainen toiminta hautausmaalla on mielestäni arvostettavaa? Entä millainen toiminta on paheksuttavaa? Minkälainen merkitys hautamuistomerkeillä ja niiden hoitamisella on sinulle? Entä hautausmaan muilla muistomerkeillä?


Lisätietoja:


Eemeli Hakoköngäs, yliopistonlehtori, sosiaalipsykologia, eemeli.hakokongas at uef.fi<mailto:eemeli.hakokongas at uef.fi>

Laura Kallatsa, tutkijatohtori, teologian osasto, laura.kallatsa at uef.fi<mailto:laura.kallatsa at uef.fi>


[cid:2dd976a2-8f30-4189-ade9-1307e6140b2a]


**************************************
Viestit välitti:
Jasmin Toukoniemi
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20220515/33692405/attachment-0001.html>
-------------- seuraava osa --------------
Ei-tekstimuotoinen liite on siirretty...
Nimi: pastedImage.png
Tyyppi: image/png
Koko: 4540 bytes
Kuvaus: pastedImage.png
Url : <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20220515/33692405/attachment-0001.png>
-------------- seuraava osa --------------
Ei-tekstimuotoinen liite on siirretty...
Nimi: Saatekirje Huijaritutkimus.pdf
Tyyppi: application/pdf
Koko: 336678 bytes
Kuvaus: Saatekirje Huijaritutkimus.pdf
Url : <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20220515/33692405/attachment-0003.pdf>
-------------- seuraava osa --------------
Ei-tekstimuotoinen liite on siirretty...
Nimi: Tietosuojailmoitus Huijaritutkimus.pdf
Tyyppi: application/pdf
Koko: 719000 bytes
Kuvaus: Tietosuojailmoitus Huijaritutkimus.pdf
Url : <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20220515/33692405/attachment-0004.pdf>
-------------- seuraava osa --------------
Ei-tekstimuotoinen liite on siirretty...
Nimi: Tutkimussuunnitelma Huijaritutkimus.pdf
Tyyppi: application/pdf
Koko: 386808 bytes
Kuvaus: Tutkimussuunnitelma Huijaritutkimus.pdf
Url : <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20220515/33692405/attachment-0005.pdf>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo