KINFO: Aistinvaraiset arvioinnit - Sensory evaluations

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ma Kesä 5 18:17:09 EEST 2017


??Osallistu kasvimaitotuotteiden aistinvaraisiin arviointeihin!

Etsimme osallistujia arvioimaan kasvimaitonäytteiden ominaisuuksia. Yksi osallistuminen riittää!

Arviointiin kuluu aikaa noin puoli tuntia, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Arvioinnit järjestetään torstaina 8.6. ja perjantaina 9.6. klo 9-16 välisenä aikana Arcanumin (Vatselankatu 2) toisen kerroksen aistinvaraisen arvioinnin tiloissa.

Kysymyksiä arviointeihin liittyen voit lähettää Mika Virtaselle (mpvirt at utu.fi) tai Oskar Laaksoselle (osanla at utu.fi).

Tarkista vapaana olevat paikat ilmoittautumislinkin kautta ja osallistu:
https://link.webropolsurveys.com/EP/C73BE6418A080120



Participate in the sensory evaluation of plant milk products!

We are looking for participants to evaluate the properties of plant milk samples. You only need to evaluate once!

The evaluation will take about half an hour and no prior experience is required. The evaluations will be held on Thursday 8 June and Friday 9 June from 9:00 to 16:00 at Arcanum (Vatselankatu 2) on the 2nd floor sensory evaluation facilities.

You can send questions about the evaluations to Mika Virtanen (mpvirt at utu.fi) or Oskar Laaksonen (osanla at utu.fi).

Check the available times from the link and register:
https://link.webropolsurveys.com/EP/C73BE6418A080120?



**************************************
Viestin välitti:
Matias Kari
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi


-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20170605/5d2649bf/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo