KINFO: Kemianteollisuus ry:n kesätoimittajatilaisuus 12.6.

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ti Kesä 6 16:29:46 EEST 2017


Elämä on kemiaa
Kesän startti ja juttukilpailun palkintojenjako 12.6.2017 klo 17

Kemianteollisuus ry kutsuu sinut nauttimaan inspiroivasta kesäillasta kemian ja journalismin kiinnostavimpien aiheiden parissa.

Tilaisuudessa mielenkiintoiset puhujat avaavat ajankohtaisia keskusteluita lyhyiden puheenvuorojen kautta, ja heitä on mahdollista myös haastatella.

  *   Lauri Nurmi, Lännen Media, parhaasta näkökulmajutusta 2016 palkittu toimittaja
Miten syntyy hyvä juttu?
  *   Marja Ora, Borealis Polymers Oy
Porvoon Kilpilahdessa toimivaan petrokemian alan yritykseen Borealikseen tullaan töihin hyvin erilaisilla koulutustaustoilla: ammattikouluista, ammattikorkeakouluista, yliopistoista ja korkeakouluista. Hyviä hakijoita yhdistää kuitenkin muutama piirre, koulutustaustasta riippumatta...
  *   Anja Nystén, kemiantekniikan DI, joka työskentelee ympäristönsuojeluun liittyvien projektien parissa. Kemikaalikimara -blogin kirjoittaja, vuoden 2016 tiedeviestintäpalkinnon saaja
Kemiasta ilman hypeä ja hysteriaa. Tiedeuutisointikaan ei ole välttynyt klikkiotsikoinnin taudilta. Hankalan oloisista asioista on mahdollista kirjoittaa ymmärrettävästi ja hauskasti. Nyt se myrkyn lykkäsi - vai lykkäsikö?
  *   Maija Pohjakallio, tekniikan tohtori, Kemianteollisuus ry
Millainen on kemian rooli bio- ja kiertotaloudessa? Suomessa valmistettiin joulun 2016 kinkkujen jäterasvoista noin 10 000 litraa uusiutuvaa dieseliä autojen polttoaineeksi. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, mitä yhteistyöllä ja molekyylitason jalostuksen osaamisella voi saada aikaan. Mitä muuta?
Ilta huipentuu Kemianteollisuus ry:n järjestämän juttukilpailun palkintojenjakoon. Perustelut kertoo tuomariston puheenjohtaja, Lännen Median lukemistotuottaja Marjo Oikarinen.

Tarjolla on hyvän seuran lisäksi kuplivaa ja kemiateemaisia herkkuja. Tule inspiroitumaan ja luomaan uusia tuttavuuksia!

Paikka: Block by Dylan -ravintola, Eteläranta 18, Helsinki
Aika: maanantai 12. kesäkuuta kello 17?19
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: viimeistään 9.6. Kemianteollisuuden viestintään, Riina Kasurinen, riina.kasurinen at kemianteollisuus.fi<mailto:riina.kasurinen at kemianteollisuus.fi>, puh. 0400 530 048.
Juttukilpailun kilpailusivusto: http://www.kemianteollisuus.fi/fi/kilpailu/

Tervetuloa!
Kemianteollisuus ry

?



**************************************
Viestin välitti:
Matias Kari
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20170606/822f4e10/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo