KINFO: Tule arvioimaan suomalaisten ruokasienten aistittavaa laatua!
Salli Keinänen
salli.k.keinanen at utu.fi
Ti Marras 20 19:44:47 EEST 2015
Osallistu aistinvaraisen laadun arviointiin! Arviointi on osa väitöskirjatutkimusta, jossa tarkastellaan suomalaisten ruokasienten aistittavaa laatua.
Sinun tarvitsee vain katsoa, haistaa ja halutessasi maistaa näytteitä ja kertoa meille havaintosi. Arviointi kestää noin 20-40 minuuttia. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Riittää, että olet kiinnostunut arvioimaan näytteitä!
Arvioinnit järjestetään torstaina 5.11. Turun Yliopiston Biokemian laitoksella Arcanum-rakennuksessa, sekä 10.-12.11. Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksessa, Pharmacityn A-portaan 5. kerroksessa (Itäinen Pitkäkatu 4 A). Arviointiajat ovat kello 10-17 välissä.
Ilmoittaudu seuraavassa osoitteessa:
http://bit.ly/mushroomevaluation
Saat vahvistusviestin sinulle varatusta arviointiajasta lomakkeeseen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Jos sinulle on kysyttävää tutkimuksesta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.
Tervetuloa!
Terveisin,
Heikki Aisala ja Auri Raittola
hjaisa at utu.fi ja autura at utu.fi
Elintarvikekemia ja elintarvikekehitys, Biokemian laitos
---
Viestin välitti:
Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20151020/1c02b5ee/attachment.html