<html dir="ltr">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<style type="text/css" id="owaParaStyle"></style>
</head>
<body fpstyle="1" ocsi="0">
<div style="direction: ltr;font-family: Tahoma;color: #000000;font-size: 10pt;"><font face="Arial" size="2">Osallistu aistinvaraisen laadun arviointiin! Arviointi on osa väitöskirjatutkimusta, jossa tarkastellaan suomalaisten ruokasienten aistittavaa laatua.<br>
<br>
Sinun tarvitsee vain katsoa, haistaa ja halutessasi maistaa näytteitä ja kertoa meille havaintosi. Arviointi kestää noin 20-40 minuuttia. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Riittää, että olet kiinnostunut arvioimaan näytteitä!<br>
<br>
Arvioinnit järjestetään torstaina 5.11. Turun Yliopiston Biokemian laitoksella Arcanum-rakennuksessa, sekä 10.-12.11. Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksessa, Pharmacityn A-portaan 5. kerroksessa (Itäinen Pitkäkatu 4 A). Arviointiajat
ovat kello 10-17 välissä.<br>
<br>
Ilmoittaudu seuraavassa osoitteessa:<br>
<a href="http://bit.ly/mushroomevaluation" target="_blank">http://bit.ly/mushroomevaluation</a><br>
<br>
Saat vahvistusviestin sinulle varatusta arviointiajasta lomakkeeseen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.<br>
Jos sinulle on kysyttävää tutkimuksesta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.<br>
<br>
Tervetuloa! <br>
<br>
Terveisin,<br>
Heikki Aisala ja Auri Raittola<br>
hjaisa@utu.fi ja autura@utu.fi <br>
Elintarvikekemia ja elintarvikekehitys, Biokemian laitos</font><br style="font-family: 'Segoe UI', Helvetica, Arial, sans-serif;">
<div><font face="Arial" size="2"><br>
</font></div>
<div><font face="Arial" size="2">---</font></div>
<div><font face="Arial" size="2"><br>
</font></div>
<div><font face="Arial" style="text-align: justify;">Viestin välitti:</font><font face="Arial" style="text-align: justify;"><br>
</font><font face="Arial" style="text-align: justify;"><br>
Salli Keinänen</font><font face="Arial" style="text-align: justify;"><br>
Tiedotusvastaava, TYK ry</font></div>
</div>
</body>
</html>