KINFO: Kaljaviesti 22.10.

Susanna Hakala suemhak at utu.fi
Mon Marras 19 18:54:56 EEST 2015


Moikka!

Torstaina 22.10. kemistit ja asteriskit kisailevat Kaljaviestin himotusta voitosta! Vielä ehdit kasata 4-7 hengen joukkueen, päättää teeman ja lähteä kiertämään rasteja Turun keskustassa. Pisteitä saa hyvistä suorituksista rasteilla, teemapukeutumisesta ja teemaan eläytymisestä sekä tietenkin plussaa tuomarien lahjonnasta...

Rastikierros alkaa Proffasta, jossa tapahtuu joukkueen ilmoittautuminen kierrokselle (alakerta) ja suoritetaan ensimmäinen rasti (pieni kabinetti). Kierros ja jatkobileet ovat kiertäjille ilmaiset, mutta jos ja kun kiertäjä haluaa lunastaa itselleen tapahtuman uuden ja upean haalarimerkin, se tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä ja maksaa 1 euron. Otathan tasarahan tai melkein-tasarahan mukaan :) Kannattaa myös varautua siihen, että ainakin osan joukkueesta tulee ostaa rastibaareissa juotavaa.
Rastikierrokselle voi ilmoittautua klo 17.00-18.30, jonka jälkeen emme ota enää ilmoittautumisia vastaan. Rastit sulkeutuvat klo 23.

Jos kiertäminen ei nappaa tai et millään ehdi mukaan, ovat jatkobileet Vegasissa tietenkin avoimet kaikille! Sisään maksaa 3 euroa sisältäen edellä mainitun haalarimerkin.
Kaljaviestin voittajajoukkue ja se joukkue, jolla on paras teema, palkitaan Vegasin bileissä.

Kaljaviestiterveisin
Susanna "Voittajajoukkueessa -13" Hakala
TYK ry:n tapahtumavastaava
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20151019/da5853e5/attachment.html