KINFO: HTM-sitsien ilmo auki pian!

Susanna Hakala suemhak at utu.fi
Mon Marras 12 17:34:36 EEST 2015


Tiedätkö, mikä yhdistää Dexteriä, tohtori Outolempeä, Victor Frankensteinia, Paracelsusta ja Teslaa? He ovat kaikki huippuälykkäitä ja hieman psykopaattisia piirteitä omaavia tiedemiehiä. Hulluja Tiedemiehiä!
Jos juuri sinä koet olevasi fiksu, mutta hieman raiteiltaan vinksahtanut tiedemies tai -nainen, tule juhlistamaan hulluuttasi muiden tovereiden seurassa TYK ry:n Nucleuksen ja IVA:n  yhteisille Hullu Tiedemies-sitseille sekä jatkobileisiin. Pukeutuminen tietenkin teeman mukaan, mitä hullumpi sen parempi!
Hullu Tiedemies -sitsit järjestetään torstaina 5.11.2015 Osakuntasalissa (YO-talo B) klo 18.00 alkaen. Sitsit kustantavat jäsenille 13€/10€ holillinen/holiton, sisältäen kolme ruokalajia, ruokajuoman, kaksi snapsia, kermaliköörin ja kahvin. Sitsien jälkeen lähdemme HTM-bileisiin Showroomiin.
 Ilmoittautuminen sitseille alkaa torstaina 15.10.! Ilmoittatuminen on sitova. Aluksi ilmoittautua voi vain TYK:in, IVA:n ja Nucleuksen jäsenet.  Sitsit maksetaan ennen sitsien alkua, joten ole hyvissä ajoin paikalla. Sitseillä on kiintiöt 30 kemistille, 15 nugetille ja 15 ivalaiselle. Jos sitsipaikkoja on vapaana vielä 25.10., kuka tahansa voi ilmoittautua sitsaamaan, vaikkei olisi järjestävien ainejärjestöjen jäsen.
Ilmoittautuminen linkin kautta:  https://docs.google.com/forms/d/1WVnKw91-VypFzlIs8yFFbeRhyBH6RHff9sUHKgsHNl0/closedform

Terveisin
Susanna Hakala
TYK ry:n tapahtumavastaava
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20151012/31a3b0dd/attachment.html