KINFO: LAL:in Megazone ja pilttisauna

Salli Keinänen salli.k.keinanen at utu.fi
Ti Marras 13 19:31:09 EEST 2015


Hei sinä LAL:n jäsen!

LAO Turku järjestää tiistaina 3.11. pseudourheilua Megazonen merkeissä. Tule mukaan yksin tai yhdessä kaverin kanssa, sillä mukaan mahtuu ensimmäiset 30 ilmoittautunutta. Jos kaveri ei vielä ole LAL:n jäsen, ei hätää, sillä jäseneksi voi liittyä myös paikanpäällä!

Peli alkaa klo 18.30, joten paikalla tulisi olla jo klo 18.15. Jos suosio on suuri ja osallistujamäärä ylittää yhden pelin kapasiteetin, pelataan pelit kahdessa erässä. Tällöin toinen peli alkaa klo 19.00 ja paikalla tulisi olla 18.45. Ilmoittautuessasi saat tiedon kumpaan peliin olet osallistumassa.

Muistathan ottaa mukaan LAL:n jäsenkortin! Tällöin lysti maksaa sinulle vain 3 €.

Ilmoittautumiset viimeistään ti 27.10. mennessä osoitteeseen sktlam at utu.fi<https://mail.utu.fi/owa/redir.aspx?SURL=JnPk-aXUrJhkDCj2bPf0-dQUqRFhZFn6AdjQeelGTEYdCucM9dLSCG0AYQBpAGwAdABvADoAcwBrAHQAbABhAG0AQAB1AHQAdQAuAGYAaQA.&URL=mailto%3asktlam%40utu.fi>

MITÄ: Megazone
MISSÄ: Eerikinkatu 4, 20100 Turku
MILLOIN: tiistai 3.11. klo 18.15
HINTA: 3 €


Syysterveisin,

Susanna Lammi
Pseudourheiluvastaava
LAO Turku

--------------------------------------------------------------------------

Lisäksi muistutuksena!!!

LAO-Turku järjestää tiistaina 26.10. klo 18 eteenpäin pilttisaunan kaikille, joita kiinnostaa liittyä omaan ammattiliittoonne LAL:iin, saunoa tai tulla vaan syömään. Paikalle ovat tervetulleita myös kaikki muutkin, joita LAL kiinnostaa.

Illan ohjelmassa ei sen kummempaa asiaa ole muuten kuin LAO-Turun hallitus esittelee itsensä ja kertoo ehkä muutamalla sanalla toiminnastamme.

Paikan päällä on sauna lämpimänä ja myös jotain pientä suuhunpantavaa, jonka vuoksi pyydämme, että ilmoittaudut tulevasi paikalle sekä mahdolliset ruoka-aineallergiasi osoitteeseen kthsui at utu.fi<https://mail.utu.fi/owa/redir.aspx?SURL=cTRMFt0RVMZ_l0ez_2UD9SyoOjNzM31YwpQBPiV_rcwlTZlO9dLSCG0AYQBpAGwAdABvADoAawB0AGgAcwB1AGkAQAB1AHQAdQAuAGYAaQA.&URL=mailto%3akthsui%40utu.fi> 19.10. mennessä.

Erityisesti toivomme tuutoreita tuomaan pilttinsä paikalle ja vaikka liittymän itsekin LAL:iin mikäli se on jäänyt tekemättä. Muistutuksena vielä, että liittymisahjaksi saa LAO-Turun haalarimerkin ilmaiseksi!

Nähdään saunassa!
LAO-Turun hallitus

---

Viestin välitti:

Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20151013/29f40e99/attachment.html