KINFO: Osallistu papujen aistinvaraiseen arviointiin

Salli Keinänen salli.k.keinanen at utu.fi
Ti toukokuu 12 19:30:07 EEST 2015


Haluatko auttaa papujen, herneiden ja linssien aistittavan laadun tutkimisessa?

Etsimme vapaaehtoisia papunäytteiden aistinvaraisiin arviointeihin. Arviointi kestää noin 20–30 minuuttia, eikä aiempaa kokemusta tarvita.

Arviointeja järjestetään tasatunnein klo 9–15 seuraavina päivinä:
29.5.2015, FFF (Functional Foods Forum), Itäinen Pitkäkatu 4 A, 5. krs
2.6.-3.6.2015, Arcanum, Vatselankatu 2, 2. krs

Ilmoittaudu osoitteessa goo.gl/781HbW<https://goo.gl/781HbW> valitsemalla kaikki sopivat ajat (esim. pe 29.5. klo 12 ja ti 2.6. klo 10, 11, 12). Saat vahvistuksen sinulle varatusta paikasta sähköpostilla.

Kysymyksiä voit kysyä ilmoittautumislomakkeessa tai sähköpostilla FT Oskar Laaksoselta (oskar.laaksonen at utu.fi<mailto:oskar.laaksonen at utu.fi>) tai dosentti Antti Knaapilalta (antti.knaapila at utu.fi<mailto:antti.knaapila at utu.fi>).

Tervetuloa!

***

Do you want to help with the sensory evaluations of beans, peas, and lentils?

We’re looking for volunteers to sensory evaluations of bean samples. The evaluation takes approximately 20–30 minutes and no prior experience is required.

The evaluations will be held at 9–15 on the hour during these days:
May 29th 2015, FFF (Functional Foods Forum), Itäinen Pitkäkatu 4 A, 5th floor
June 2nd–3rd 2015, Arcanum, Vatselankatu 2, 2nd floor

Register at goo.gl/781HbW<https://goo.gl/781HbW> by choosing all the appropriate times (e.g. Fri 29.5. at 12 and Tue 2.6. at 10, 11, 12). You will get a confirmation e-mail of the place reserved to you.

You can send questions on the registration form or by e-mail to PhD Oskar Laaksonen (oskar.laaksonen at utu.fi<mailto:oskar.laaksonen at utu.fi>) or Docent Antti Knaapila (antti.knaapila at utu.fi<mailto:antti.knaapila at utu.fi>).

Welcome!

---

Viestin välitti:

Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20150512/2cd7cd8b/attachment.html