<html dir="ltr">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1252">
<style type="text/css" id="owaParaStyle"></style>
</head>
<body fpstyle="1" ocsi="0">
<div style="direction: ltr;font-family: Tahoma;color: #000000;font-size: 10pt;"><font face="Arial"><font size="2"><b>Haluatko auttaa papujen, herneiden ja linssien aistittavan laadun tutkimisessa?</b></font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
Etsimme vapaaehtoisia papunäytteiden aistinvaraisiin arviointeihin. Arviointi kestää noin 20–30 minuuttia, eikä aiempaa kokemusta tarvita.</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
Arviointeja järjestetään tasatunnein klo 9–15 seuraavina päivinä:</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><b>29.5.2015</b></font><font size="2">, </font><font size="2"><b>FFF </b></font><font size="2">(Functional Foods Forum), Itäinen Pitkäkatu 4 A, 5. krs</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><b>2.6.-3.6.2015</b></font><font size="2">, </font><font size="2"><b>Arcanum</b></font><font size="2">, Vatselankatu 2, 2. krs</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
Ilmoittaudu osoitteessa </font><a href="https://goo.gl/781HbW" target="_blank"><font size="2">goo.gl/781HbW</font></a><font size="2"> valitsemalla kaikki sopivat ajat (esim. pe 29.5. klo 12 ja ti 2.6. klo 10, 11, 12). Saat vahvistuksen sinulle varatusta paikasta
sähköpostilla.</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
Kysymyksiä voit kysyä ilmoittautumislomakkeessa tai sähköpostilla FT Oskar Laaksoselta (</font><a href="mailto:oskar.laaksonen@utu.fi" target="_blank"><font size="2">oskar.laaksonen@utu.fi</font></a><font size="2">) tai dosentti Antti Knaapilalta (</font><a href="mailto:antti.knaapila@utu.fi" target="_blank"><font size="2">antti.knaapila@utu.fi</font></a><font size="2">).</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
Tervetuloa!</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
***</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><b>Do you want to help with the sensory evaluations of beans, peas, and lentils?</b></font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
We’re looking for volunteers to sensory evaluations of bean samples. The evaluation takes approximately 20–30 minutes and no prior experience is required.</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
The evaluations will be held at 9–15 on the hour during these days:</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><b>May 29th 2015</b></font><font size="2">, </font><font size="2"><b>FFF </b></font><font size="2">(Functional Foods Forum), Itäinen Pitkäkatu 4 A, 5th floor</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><b>June 2nd–3rd 2015</b></font><font size="2">, </font><font size="2"><b>Arcanum</b></font><font size="2">, Vatselankatu 2, 2nd floor</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
Register at </font><a href="https://goo.gl/781HbW" target="_blank"><font size="2">goo.gl/781HbW</font></a><font size="2"> by choosing all the appropriate times (e.g. Fri 29.5. at 12 and Tue 2.6. at 10, 11, 12). You will get a confirmation e-mail of the place
reserved to you.</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
You can send questions on the registration form or by e-mail to PhD Oskar Laaksonen (</font><a href="mailto:oskar.laaksonen@utu.fi" target="_blank"><font size="2">oskar.laaksonen@utu.fi</font></a><font size="2">) or Docent Antti Knaapila (</font><a href="mailto:antti.knaapila@utu.fi" target="_blank"><font size="2">antti.knaapila@utu.fi</font></a><font size="2">).</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
Welcome!</font></font>
<div><font face="Arial"><font size="2"><br>
</font></font></div>
<div><font face="Arial"><font size="2">---</font></font></div>
<div><font face="Arial"><font size="2"><br>
</font></font></div>
<div>
<div><font face="Arial">Viestin välitti:</font></div>
<div><font face="Arial"><br>
</font></div>
<div><font face="Arial">Salli Keinänen</font></div>
<div><font face="Arial">Tiedotusvastaava, TYK ry</font></div>
</div>
</div>
</body>
</html>