KINFO: Hollantilaiset vieraat tulevat!

Enni Mannila ensoma at utu.fi
Su toukokuu 10 20:48:38 EEST 2015


Hallooo!

Hollantilaiset ovat pian täällä ja aikataulut ovat varmistuneet:

Ma 11.5.

Tavataan Tuomiokirkolla 19.30 ja jatketaan siitä satamaan päin. Tule ihmeessä mukaan vaikuttamaan kierroksen nähtävyyksiin ja esittelemään Turkua! Suunnitelmissa on piipahtaa jollain jokilaivoista vähän osallistujien toiveiden mukaan. Mukaan voi tulla missä vaiheessa tahansa ja porukasta voi pudottautua omien aikataulujen mukaan.

Ti 12.5.

Ylioppilaskylässä TYSsin toimiston takana sijaitsevalle VY:lle voi saapua klo 17 alkaen. OPPM eli oma pullo ja pyyhe mukaan! Tuokaa myös omia grillattavia. Mukaan voi tulla missä vaiheessa iltaa tahansa, ja saunat lämpiävät klo 19-21 8b:ssä ja 10a:ssa. Kaikki mukaan pitämään hauskaa ja luomaan kansainvälisiä kontakteja! 

Ke 13.5.

Laitoskierrokset 9-12 kemialla, jonka jälkeen yhteiselle lounaalle voi osallistua Macciavelliin. Laitoskierrokset jatkuvat biokemian puolella lounaan jälkeen. Toisin kuin aiemmin ilmoitin, ei laitoskierroksille mahdukaan hirveästi porukkaa kiertämään. Pahoittelut väärästä informaatiosta! Jos kuitenkin on palava halu päästä niin mukaan voi mahtua muutama (Toimistolle tullaan varmasti tauoilla). Illalla fiiliksen mukaan jonkinlaista yhdessäoloa, muttei mitään järjestettyä.

Hollantilaisilla on kuulemma ollut hauskaa Helsingin opiskelijoiden kanssa, joten kaikki mukaan näyttämään miten kivaa turkulaisten kanssa voi olla! Monet odottavat kuulemma myös innolla lisää tapaamisia suomalaisten opiskelijoiden kanssa :----) Tiistaina on loistava päivä kansainvälistyä, jos kaikkina päivinä ei pääse. Haalarit saa pukea muttei ole pakko. 

Jeejee kaikki mukaan!

Toivoo, 

Enni Mannila
kv-vastaava
TYK ry.