KINFO: Osallistu kotimaisen uutuustuotteen aistinvaraiseen arviointiin!
Salli Keinänen
salli.k.keinanen at utu.fi
Su Elo 17 19:07:11 EEST 2014
Syötkö arjessasi salaatteja? Haluaisitko maistaa uutta kotimaista salaatinlisuketta?
Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, joten ilmoittaudu mukaan tuotetestaukseen!
Arviointeja järjestetään tasatunnein seuraavasti:
ti 2.9. klo: 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 Arcanumilla (Turun yliopiston Biokemian laitos, 2. krs., Vatselankatu 2)
to 4.9. klo: 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksessa (Itäinen Pitkäkatu 4 A, Pharmacityn 5. krs)
Arviointi kestää n. 30 minuuttia.
Mukaan pääset ilmoittautumalla sähköpostitse osoitteeseen rosita.johansson at utu.fi. Riittää, että osallistut arvioinneista vain yhteen, mutta kerro ilmoittautumisesi yhteydessä kaikki sinulle sopivat arviointiajat. Saat paluuviestillä tiedon sinulle varatusta arviointiajasta.
Mainitse ilmoittautumisesi yhteydessä myös mahdolliset ruoka-allergiat ja erityisruokavaliot, jotka saattavat rajoittaa arviointeihin osallistumista.
Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta aistinvaraisesta arvioinnista. Kiitoksena osallistumisesi saat elintarviketuotepalkkion.
Tutkimus järjestetään osana DI-tutkinnon erikoistyötä.
Lisätietoja tutkimuksesta:
Rosita Johansson (rosita.johansson at utu.fi)
Oskar Laaksonen (oskar.laaksonen at utu.fi), Elintarvikekehityksen yliopisto-opettaja, FT
Elintarvikekehitys, Biokemian laitos
---
Viestin välitti:
Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20140817/8b5207b0/attachment.html