<html dir="ltr">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<style type="text/css" id="owaParaStyle"></style>
</head>
<body fpstyle="1" ocsi="0">
<div style="direction: ltr;font-family: Tahoma;color: #000000;font-size: 10pt;"><font face="Arial">Syötkö arjessasi salaatteja? Haluaisitko maistaa uutta kotimaista salaatinlisuketta?<br>
Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, joten ilmoittaudu mukaan tuotetestaukseen!<br>
<br>
Arviointeja järjestetään tasatunnein seuraavasti:<br>
ti 2.9. klo: 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 Arcanumilla (Turun yliopiston Biokemian laitos, 2. krs., Vatselankatu 2)<br>
to 4.9. klo: 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksessa (Itäinen Pitkäkatu 4 A, Pharmacityn 5. krs)<br>
Arviointi kestää n. 30 minuuttia.<br>
<br>
Mukaan pääset ilmoittautumalla sähköpostitse osoitteeseen rosita.johansson@utu.fi. Riittää, että osallistut arvioinneista vain yhteen, mutta kerro ilmoittautumisesi yhteydessä kaikki sinulle sopivat arviointiajat. Saat paluuviestillä tiedon sinulle varatusta
arviointiajasta.<br>
<br>
Mainitse ilmoittautumisesi yhteydessä myös mahdolliset ruoka-allergiat ja erityisruokavaliot, jotka saattavat rajoittaa arviointeihin osallistumista.<br>
<br>
Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta aistinvaraisesta arvioinnista. Kiitoksena osallistumisesi saat elintarviketuotepalkkion.<br>
<br>
Tutkimus järjestetään osana DI-tutkinnon erikoistyötä.<br>
<br>
Lisätietoja tutkimuksesta:<br>
Rosita Johansson (rosita.johansson@utu.fi)<br>
Oskar Laaksonen (oskar.laaksonen@utu.fi), Elintarvikekehityksen yliopisto-opettaja, FT<br>
Elintarvikekehitys, Biokemian laitos</font>
<div><font face="Arial"><br>
</font></div>
<div><font face="Arial">---</font></div>
<div><font face="Arial"><br>
</font></div>
<div><font face="Arial">Viestin välitti:</font></div>
<div><font face="Arial"><br>
</font></div>
<div><font face="Arial">Salli Keinänen</font></div>
<div><font face="Arial">Tiedotusvastaava, TYK ry</font></div>
</div>
</body>
</html>