KINFO: Arvioijia aistinvaraiseen tutkimukseen
Salli Keinänen
salli.k.keinanen at utu.fi
Ti toukokuu 13 19:51:52 EEST 2014
Tervetuloa arvioimaan mustaherukkamehuja!
Etsimme vapaaehtoisia arvioimaan mustaherukkamehuja toukokuun lopussa - kesäkuussa (ennen juhannusta). Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, riittää, että olet kiinnostunut! Me koulutamme sinut arviointeja varten.
Arvioinnit koostuvat 6-7 arviointikerrasta. Arviointikerta kestää noin 20-60 min. Arvioinnit toteutetaan Arcanumilla, Biokemia laitoksella (Vatselankatu 2, 2.kerros).
Osallistumisesta aistinvaraisen laadun tutkimukseen arvioijana voi saada myös yhden opintopisteen (FOOD8813 Työskentely tutkimusprojektissa). Tällöin tarvitaan aktiivinen osallistuminen koulutukseen ja arviointeihin raadin jäsenenä sekä lopuksi raportointi eri vaiheista.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset viimeistään 21.5.2014 menessä:
Tiina Pasma
tiipalo at utu.fi
puh. 02-333 6882
Oskar Laaksonen, FT, yliopisto-opettaja
oskar.laaksonen at utu.fi
puh. 02-333 6875
---
Viestin välitti:
Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20140513/476b26cd/attachment.html