<html dir="ltr">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<style type="text/css" id="owaParaStyle"></style>
</head>
<body fpstyle="1" ocsi="0">
<div style="direction: ltr;font-family: Tahoma;color: #000000;font-size: 10pt;"><font face="Arial" size="2">Tervetuloa arvioimaan mustaherukkamehuja!<br>
<br>
Etsimme vapaaehtoisia arvioimaan mustaherukkamehuja toukokuun lopussa - kesäkuussa (ennen juhannusta). Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, riittää, että olet kiinnostunut! Me koulutamme sinut arviointeja varten.<br>
<br>
Arvioinnit koostuvat 6-7 arviointikerrasta. Arviointikerta kestää noin 20-60 min. Arvioinnit toteutetaan Arcanumilla, Biokemia laitoksella (Vatselankatu 2, 2.kerros).<br>
<br>
Osallistumisesta aistinvaraisen laadun tutkimukseen arvioijana voi saada myös yhden opintopisteen (FOOD8813 Työskentely tutkimusprojektissa). Tällöin tarvitaan aktiivinen osallistuminen koulutukseen ja arviointeihin raadin jäsenenä sekä lopuksi raportointi
 eri vaiheista.<br>
<br>
Lisätietoja ja ilmoittautumiset viimeistään 21.5.2014 menessä:<br>
Tiina Pasma<br>
tiipalo@utu.fi<br>
puh. 02-333 6882<br>
<br>
Oskar Laaksonen, FT, yliopisto-opettaja<br>
oskar.laaksonen@utu.fi<br>
puh. 02-333 6875</font>
<div><font face="Arial" size="2"><br>
</font></div>
<div><font face="Arial" size="2"><br>
</font></div>
<div><font face="Arial">---</font><br>
<font face="Arial"><br>
</font><font face="Arial">Viestin välitti:</font><br>
<font face="Arial"><br>
</font><font face="Arial">Salli Keinänen</font><br>
<font face="Arial">Tiedotusvastaava, TYK ry</font></div>
</div>
</body>
</html>