KINFO: HybridiSpeksi 2015 kokoaa käsikirjoitustiimiä!

Salli Keinänen salli.k.keinanen at utu.fi
Mon toukokuu 12 18:21:03 EEST 2014


Oletko teatteri-ihmisiä? Kenties harrastat tai olet harrastanut teatteria? Olet ehkä myös saanut vaikuttaa käsikirjoittamiseen ja näytelmän juonen kulkuun?

Hybridi on kasaamassa HybridiSpeksiä keväälle 2015. Kaikki matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan alaiset ainejärjestöt kattava speksi tulee olemaan yksi opiskeluvuoden kiistattomia kohokohtia! Jotta homma saataisiin käyntiin on nyt aika koota käsikirjoitustiimi. Tiimin on tarkoitus työstää speksin käsikirjoitusta kevään ja kesän aikana. Jos sinulla on kiinnostusta tulla käsikirjoittamaan esitystä ja herättää speksikulttuuri eloon tässäkin tiedekunnassa, lähetä viestiä osoitteeseen sailvu at utu.fi.

Kerro viestissäsi mahdollinen teatteri-/kirjoitustaustasi ja perustelut miksi haluat mukaan. Aiempi kokemus teatterista ja/tai käsikirjoittamisesta ei ole edellytys hakea tiimiin, mutta katsotaan projektin eduksi.

Onko speksi käsitteenä vieras?

Kyseessähän on interaktiivinen musiikki- ja tanssinumeroilla höystetty opiskelijateatteri. Katsoja voi koska vain huutaa ”OmStart!”, jolloin meneillään oleva kohtaus/repliikki/tanssi/biisi esitetään uudestaan improvisoiden. Huutoa voidaan myös höystää teemalla tai määreellä, esimerkiksi: "Omstart Game of thrones" tai "Omstart venäjäksi" jolloin yleisön ehdotus otetaan huomioon improssa.

Turussa speksin kanssa on jo hääräillyt I/O-Speksi (Index&Opex), TLKS Speksi (Turun lääketieteenkandidaattiseura), TuKY-Speksi (Turun kauppatieteiden ylioppilaat) ja LexSpex (Lex ry). Nyt on siis korkea aika nousta täältä Hybridinkin suunnalta Turun speksikentälle!

SpeksiTerveisin,
Tuotantotiimi, HybridiSpeksi


---

Viestin välitti:

Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20140512/2857162d/attachment.html