[Kaupunkitutkimus] Kaikille tarkoitettu julkisten palveluiden jamit, GovJam Turku (Åbo) 2015

Ruoppila Sampo sampo.ruoppila at turku.fi
Mon May 25 12:01:11 EEST 2015


Moi,

Tiedoksi:

> -----Original Message-----
> From: Jam Turku! Hosts [mailto:hosts at jamturku.fi]
> Sent: 22. toukokuuta 2015 18:16
> To: Rikumatti Levomäki
> Subject: Kaikille tarkoitettu julkisten palveluiden jamit, GovJam Turku (Åbo) 2015
>
> Global Government Jam 2015 eli 48 tuntia aikaa kehittää uusi julkinen palvelu!
>
> Kesäkuun alussa 9.-11.6. järjestetään Turun ammattikorkeakoulussa kaikille tarkoitettu Global GovJam eli julkisten palveluiden jamit!
> Tarkoituksena on kehittää, ideoida, pohtia julkisen sektorin palveluita yhdessä, avoimessa moniammatillisessa ympäristössä. Aikaa on 48 tuntia, tiistai-iltapäivästä torstaihin. Tiistaina aloitamme iltapäivällä klo.
> 17.00 ja päätämme ensimmäisen session noin klo. 20.00. Keskiviikkona ja torstaina painetaan sitten koko työpäivä eli 8.15 - 17.00. Jamit järjestetään yhtäaikaa eripuolilla maailmaa ja kaikilla Jameilla on sama teema, jonka ympärille ideat rakennetaan.
>
> Jameissa voit oppia muotoilun menetelmiä, nopeaa kehittämistä, ylittää idearikkautesi rajat, kokeilla jotain muuta roolia ryhmädynamiikassa, verkostoitua, oppia yhteistä ideointia ja ehkä jopa vaikuttaa julkisten palveluiden kehittämiseen.
>
> Jameissa saat olla oma itsesi tai kokeilla jotain aivan muuta. Hakea omia rajojasi, esimerkiksi jos yleensä olet johtavassa asemassa, voit kokeilla antaa ohjat muille ja olla itse kuuntelija ja tekijä. Mitään ideointiin tai luovuuteen liittyvää ammattia tai taustaa sinulla ei tarvitse olla. Tärkeintä että tuot itsesi, sellaisena kuin haluat, yhteiseen avoimeen kehittämisympäristöön.
>
> Siis haaste on heitetty - 48 tuntia aikaa kehittää uusi julkinen palvelu. Tartu haasteeseen ja karista vanhat rutiinit hetkeksi!
>
> Lisäinformaatiota tapahtumasta ja sponsorointi mahdollisuuksista oheisessa PDFssä - tai ilmoittaudu suoraan www.govjamturku.fi/ilmoittautuminen<http://www.govjamturku.fi/ilmoittautuminen>
>
> Tervetuloa!
>
> --
> Jam Turku! Hosts
> hosts at jamturku.fi
>
> @JamTurku
>
> GovJam Turku (Åbo) 2015
> Turku University of Applied Sciences, June 9–11, 2015 www.govjamturku.fi<http://www.govjamturku.fi>
>More information about the Kaupunkitutkimus mailing list