[Kaupunkitutkimus] Haettavana: erikoistutkijan paikka

Titiana Ertiö tpmold at utu.fi
Fri May 29 18:13:53 EEST 2015


Helsingin kaupungin tietokeskus (www.hel.fi/tietokeskus<http://www.hel.fi/tietokeskus>) on kaupunkitiedon edelläkävijä, joka tuottaa ja hankkii, tutkii ja välittää sekä säilyttää tietoa Helsingistä ja sen eri alueista. Teemme yhteistyötä Helsingin metropolialueen kuntien ja korkeakoulujen kanssa, olemme kansallisesti ja kansainvälisisesti verkostoituneita. Palvelemme asiakkaitamme kaupunkilaisista päättäjiin. Avaamme tietoa kaikkien käyttöön - Helsinki Region Infoshare (www.hri.fi<http://www.hri.fi>). Virastossa on neljä osastoa (kaupunkitutkimus, tilastot ja tietopalvelu, kaupunginarkisto ja hallinto), henkilöstömäärä on 85.

Erikoistutkija


Työavain 37-5-15
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.06.2015
Hakuaika päättyy 11.06.2015  kello 16:00
Tietokeskus , Siltasaarenkatu 18-20 00530 Helsinki
Tietokeskus, Kaupunkitutkimus
Hallinto- ja toimistoala

Tehtävän kuvaus: Tietokeskuksen kaupunkitutkimusosastolla tehdään soveltavaa kaupunkitutkimusta Tietoa Stadista - Helsingin kaupungin tilasto- ja tutkimusohjelman linjausten mukaan (http://www.hel.fi/hel2/Tietokeskus/julkaisut/pdf/14_06_17_Tieto_Stadista_2014.pdf).


Erikoistutkija toteuttaa Helsingin kaupungin tutkimusohjelmaa, erityisvastuuna maahanmuuttajiin liittyvät kaupunkitutkimukselliset teemat, kuten koulutus, työmarkkinat ja asuminen. Erikoistutkija vastaa itsenäisesti oman sisältöalueensa vaativista tutkimus- ja asiantuntijatehtävistä sekä yhteistyöverkostoista. Hän ohjaa oman aihepiirinsä tutkijoiden ja projektitutkijoiden hankkeita.

Erikoistutkija vastaa tutkimusalueensa yhteistyöverkostoista ja niiden kehittämisestä niin kaupungin sisällä kuin ulkopuolella.

Edellytämme tohtorin tutkintoa, tutkimusjulkaisuja maahanmuuttotematiikasta, kvantitatiivisten tutkimusmenetelmien hallintaa ja hyviä yhteistyövalmiuksia.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.


Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan.
Työaika: 36 t 15 minLisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin<http://www.hel.fi/www/tieke/fi>

Timo Cantell, johtaja
0503542937
timo.cantell at hel.fi<mailto:timo.cantell at hel.fi>

Ari Jaakola, tilasto- ja tietopalvelup.
0403344757
ari.jaakola at hel.fi<mailto:ari.jaakola at hel.fi>
https://www.erekryhelsinki.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=47804&SUMMER=&PRACTICE=&AD_LANGUAGE=1&FI=1&SV=0&L=1&IE=2&Z=H&AD_LOCATION=&AD_DURATION_ID=&AD_PART_REASON=&AD_TYPE_ID=&AD_JOBKEY=&AD_LAN_ID=&FREE_TEXT=

Sent from my iPad


More information about the Kaupunkitutkimus mailing list