[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Riihimäen kaupunginmuseo hakee kokoelma-assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan toimeen

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Loka 8 15:47:41 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Riihimäen kaupunginmuseo hakee kokoelma-assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan toimeen
--------------------------------------------
Riihimäen kaupunginmuseo on aktiivinen kulttuuritoimija, joka tarjoaa perusnäyttelyn ja vaihtuvien näyttelyiden lisäksi monipuolista museokasvatustoimintaa päiväkoti- ja koululaisryhmille sekä erilaisia oheistapahtumia kaikenikäisille museovieraille.

 

Museossa voi tutustua paikkakunnan kehittymiseen takamaasta kaupungiksi ja menetetyn Karjalan Antrean pitäjän historiaan sekä antrealaisten sijoittumisesta Riihimäelle. Museon kokoelmat käsittävät Riihimäkeen ja Antrean pitäjään liittyvät kokoelmat. Esinekokoelmien laajuus on lähes 12 000 esinettä ja valokuvakokoelmissa on 178 300 kuvaa.

 

Museo sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, 300m päässä rautatieasemalta. Riihimäen kaupunginmuseo kuuluu osaksi Riihimäen kaupungin museot -yksikköä yhdessä Riihimäen taidemuseon kanssa. Museon omistaa Riihimäen kaupunki.

 

Etsimme joukkoomme kokoelma-assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan toimeen 2.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työnkuva sisältää monipuolisesti museoalan tehtäviä. Pääasiallisimmat työtehtävät sisältävät kokoelmien järjestely- ja luettelointitöitä ja kokoelma- ja yleisöpalvelua. Kokoelma-assistentti osallistuu myös museon tallennusprojekteihin ja näyttelytoimintaan sekä tekee tarvittaessa myös muita kokoelmien hoitoon liittyviä tehtäviä. Tehtävä sisältää ajoittaisia ilta- tai viikonlopputöitä.

 

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Odotamme digi- ja tietoteknistä osaamista sekä kiinnostusta kokoelmatyöhön. Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, järjestelmällisyyttä, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Edellytykseksi katsomme erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon ja hyvän englannin kielen taidon, muu kielitaito, museologian opinnot ja ovat eduksi. Toivomme myös aikaisempaa kokemusta museotyöstä, etenkin digitaalisesta kokoelma- ja luettelointityöstä, valokuvaus ja videoimistaidosta sekä kiinnostuneisuudesta digitaalisten palveluiden kehittämiseen.

 

Tehtävään valitun tulee esittää kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työsuhde on vakituinen ja siinä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus KVTES:n mukaan.

 

Sähköinen hakemus täytetään Kuntarekry-palvelun kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain: 475294.

 

Hakuaika päättyy pe 18.11.2022 klo 15. Haastattelu pidetään viikolla 48.

 

Työsuhde alkaa 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

 

Mahdolliset paperihakemukset pyydämme toimittamaan osoitteella Riihimäen kaupunki, Kirjaamo, PL 125, 11101 Riihimäki.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava intendentti Helena Lindstén, p. 040 330 4115, to 10.11. klo 10-11 ja ma 14.11. klo 14-15.

 

Voit tutustua museoon ja toimintaamme täällä: https://riihimaenkaupunginmuseo.fi/?

 

Twitter: @rmktaidemuseo

Facebook: @rmktaidemuseo

Instagram: @rmktaidemuseo
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Helena Lindstén
helena.lindsten at riihimaki.fi
040 330 4115


Ilmoitus vanhenee: 18.11.2022 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/riihimaen-kaupunginmuseo-hakee-kokoelma-assistenttia-toistaiseksi-voimassa-olevaan-toimeen/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko