[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Amanuenssi, yleisötyö Helsingin taidemuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Loka 8 10:52:32 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Amanuenssi, yleisötyö Helsingin taidemuseoon
--------------------------------------------
Vakinainen työsuhde
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Kulttuuripalvelukokonaisuus, Helsingin taidemuseo, Myynti ja yleisöt, Yleisöt ja yhteisöt -tiimi
TyöavainKUVA-01-68-22
Haku päättyy 25.11.2022 klo 16:00
Palkka 3281,23 €/kk + mahd.lisät
Palvelussuhde 30.12.2022 tai sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite Eteläinen Rautatienkatu 8, 00100

Hae paikkaa :
https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KUVA-01-68-22

Tehtävän kuvaus
Haemme yleisötyön amanuenssia vakinaiseen tehtävään HAM Helsingin taidemuseon Yleisöt ja yhteisöt -tiimiin 30.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Taidemuseon yleisötyön tiimi tuottaa, tutkii ja kehittää taidemuseon yleisösuhdetta sekä taide- ja museopedagogisia palveluita. Yleisötyön amanuenssina osallistut näiden suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen. Työssäsi edistät taiteen sisältöjen saavutettavuutta, yleisöjen osallisuutta sekä moninaisuutta ja yhdenvertaisuutta.

Yleisötyön amanuenssi johtaa ja toteuttaa moninaisia, myös kansainvälisiä yleisötyön projekteja. Tehtäviisi kuuluvat yleisötyön pedagogisten palvelujen ja materiaalien suunnittelu sekä toteuttaminen, viestinnän sisältöjen tuottaminen vastaamistasi projekteista, tekstiprosesseihin osallistuminen, museokokemuksen kehittäminen, asiakaspolkujen suunnittelu sekä saavutettavuusasiat. Toimit yhteistyössä HAMin kaikkien yksiköiden kanssa. Viestit aktiivisesti taidemuseon yleisötyöstä eri verkostoissa sekä osana taidemuseon aluevastuumuseotoimintaa. Olet myös mukana kaupungin eri toimijoiden välisissä asiakasymmärrystä ja osallisuutta lisäävissä yhteistyöhankkeissa.

Tehtävän vaatimukset: Ylempi korkeakoulututkinto sekä vahva työkokemus, johon sisältyy taidemuseoalan, pedagogian sekä tuottamisen ja projektien johtamisen tehtäviä.

Lisäksi tehtävässä edellytetään: Taidehistorian ja nykytaiteen tuntemusta ja pedagogista osaamista. Ajantasaisia digitaitoja. Erinomaista suomen sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Eduksi luetaan: Valmiudet suunnitella ja toimeenpanna sisältötuotantoja myös digitaalisilla alustoilla. Viestinnällinen osaaminen, yhteistyö- ja sosiaaliset taidot sekä pedagogisten tuotantojen edellyttämät, käytännössä osoitetut tuottamis- ja projektinjohtamistaidot.

Tarjoamme sinulle vaikuttavan ja merkityksellisen työn. Pääset kehittämään taidemuseon yleisötyötä yhdessä asiantuntevan ja innostuvan tiimin kanssa. Saat hyvät kehittymismahdollisuudet mukavassa, monialaisessa työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Yleisötyön tiimiesihenkilö Hanna Nikander
p. +358 40 192 1424
(tavoitettavissa 11.11. klo 14-17)

 

HAM Helsingin taidemuseo hoitaa ja kartuttaa helsinkiläisten omaa taidekokoelmaa, johon kuuluvat myös kaupungin julkiset taideteokset. Tennispalatsiin keskittyvissä kansainvälisissä ja kotimaisissa näyttelyissään HAM tuo esille modernia taidetta ja nykytaidetta. HAM vastaa kansainvälisen nykytaiteen suurtapahtuman, Helsinki Biennaalin, kuratoinnista ja tuotannosta. HAM toteuttaa alueellista taidemuseotehtävää alueenaan Uusimaa.

 

Hanna Nikander
She/her
Yleisöt &Yhteisöt tiimiesihenkilö
Ansvarig för publikarbete och samhällsengagemang
Manager of Audience and Community Engagement

HAM
Helsingin taidemuseo
Helsingfors konstmuseum / Helsinki Art Museum

Kulttuuri ja vapaa-aika / Kultur och fritid / Culture and Leisure
Helsingin kaupunki / Helsingfors stad / City of Helsinki

PL / PB / P.O. Box 10416
FI-00100 Helsinki, FINLAND

p / tel +358 9 310 23876
mob +358 40 192 1424

hanna.nikander at hel.fi
HAMHelsinki.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Hanna Nikander
hanna.nikander at hel.fi
+358 40 192 1424


Ilmoitus vanhenee: 25.11.2022 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/amanuenssi-yleisotyo-helsingin-taidemuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko