[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Suomen Ateenan-instituutin säätiön asiamies

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Tammi 25 14:03:35 EET 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Suomen Ateenan-instituutin säätiön asiamies
--------------------------------------------
Säätiö hakee Suomeen asiamiestä 1.3.2021 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Asiamies hoitaa säätiön ja instituutin talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävät Suomessa, toimii säätiön hallituksen esittelijänä ja sihteerinä ja vastaa päätösten toimeenpanosta. Hän pitää yllä yhteyksiä sidosryhmiin Suomessa ja osallistuu säätiön ja instituutin toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

Tiedeinstituuttia ylläpitävän säätiön asiamieheltä edellytetään perehtyneisyyttä instituutin toiminta-alaan, taloushallinnon taitoja ja akateemista loppututkintoa joltain instituutin edustamalta alalta. Eduksi katsotaan tohtorin tai lisensiaatin tutkinto. Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää oma-aloitteisuutta ja hyviä sosiaalisia taitoja kiivastahtisessa toimintaympäristössä. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen, ruotsin ja englannin kielen taito sekä vähintään perustaidot kreikan kielestä.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 10.2.2021 klo 16.00. Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen lähetetään sähköisessä muodossa asiamiehelle osoitteeseen saatio at finninstitute.gr. Hakemukseen liitetään lisäksi lyhyt ja ytimekäs ansioluettelo.

Lisätietoja antavat säätiön asiamies Manna Satama (puh. 050 434 5523, ks. sähköposti yllä) ja säätiön hallituksen puheenjohtaja Renja Suominen-Kokkonen (renja.suominen-kokkonen at helsinki.fi).

Valitettavasti instituutin kotisivut ovat juuri nyt uudistettavina. Instituutin toimintaa voi kuitenkin seurata Facebookissa @FinnishInstituteAthens ja Instagramissa @finnishinstituteathens.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Manna Satama
saatio at finninstitute.gr
0504345523


Ilmoitus vanhenee: 10.2.2021 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/suomen-ateenan-instituutin-saation-asiamies/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko