[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Intendentti Helsingin kaupunginmuseon kuvakokoelmatiimiin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Heinä 29 12:13:57 EEST 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Intendentti Helsingin kaupunginmuseon kuvakokoelmatiimiin
--------------------------------------------
Helsingin kaupunginmuseon visio: Jokaisella on mahdollisuus rakastua Helsinkiin.

Helsingin kaupunginmuseon kuvakokoelma on visuaalisten Helsinki-dokumenttien päätearkisto, joka tallentaa, tuottaa ja avaa tietoa kaikille. Kokoelmassa on yli miljoona valokuvaa ja noin 6 000 taideteosta. Kattavat, hyvin dokumentoidut ja asiantuntevasti hoidetut kokoelmat ovat kaupunginmuseon toiminnan perusta.

Haemme nyt Helsingin kaupunginmuseon kuvakokoelmatiimiin intendenttiä. Intendentti on tiimin esimies, joka vastaa kuvakokoelman hallinnasta sekä kokoelmapolitiikan kehittämisestä. Intendentin vastuulla on kuva- ja tietopalveluiden sekä niiden tuotteistamisen johtaminen. Intendentin erityisvastuualueena on kaupunginmuseon kokoelmien tietohallinnon johtaminen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme vähintään kahden vuoden työkokemusta museoalalta, esimiestason vuorovaikutustaitoja, kokemusta kokoelmanhallintajärjestelmän kehittämisestä sekä hyvää suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Luemme eduksi kokemuksen esimiestyöstä, digitoinnin ja kuvatuotannon innovatiivisesta kehittämisestä ja kokoelmien avaamisesta sekä tuotteistamisesta.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksytty työhöntulotarkastuslausunto ennen työn aloittamista. Kaupunginmuseolla on toimipiste Suomen Pankin kiinteistössä, minkä vuoksi Suomen Pankki hakee henkilöturvallisuusselvitykset turvallisuusselvityslaissa (726/2014) lueteltujen perusteiden täyttyessä aina ennen tehtävässä aloittamista.

Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Työaika on 36 h 45 min/vko. Tehtäväkohtainen palkka on 3 264,65?/kk. Palkassa huomioidaan lisäksi mahdolliset kokemusvuosilisät.

Hakemukset on jätettävä 16.8.2019 klo 16.00 mennessä Helsingin kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään https://www.erekryhelsinki.fi. Työavain 49-174-19 ohjaa suoraan hakemukseen. Haastattelut tehtävään järjestetään 11.–16.9.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 5-15.8.2019 välisenä aikana tutkimuspäällikkö Minna Sarantola-Weiss.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

--------------------------------------------
Lisätietoja:
Minna Sarantola-Weiss
minna.sarantola-weiss at hel.fi
09 310 36488
https://www.erekryhelsinki.fi

Ilmoitus vanhenee: 16.8.2019 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/intendentti-helsingin-kaupunginmuseon-kuvakokoelmatiimiin/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko