[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museomestari Suomen lasimuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Heinä 31 12:59:38 EEST 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museomestari Suomen lasimuseoon
--------------------------------------------
Suomen lasimuseo on valtakunnallinen erikoismuseo, joka esittelee lasin yli 4000 vuotta vanhaa historiaa ja suomalaisen lasinvalmistuksen 300-vuotista perinnettä. Perusnäyttelyn lisäksi museo esittelee vaihtuvissa näyttelyissä kansainvälisiä ja kotimaisia käyttö- ja taidelasin, lasitaiteen ja muotoilun huippuja sekä myös harvinaisia historiallisia kokoelmia eri puolilta maailmaa. Museo sijaitsee akateemikko Tapio Wirkkalan suunnittelemassa entisessä Riihimäen Lasin tehdasrakennuksessa, lasinpuhallusperinteen ydinalueella. Museon omistaa Riihimäen kaupunki.

Museomestari vakituiseen työsuhteeseen

Museomestari vastaa museon vaihtuvien ja kokoelmanäyttelyiden teknisestä suunnittelusta ja tuotannosta. Hän osallistuu myös kokoelmavarastojen hoitoon ja järjestelyyn yhdessä kokoelmatiimin kanssa. Museomestarin työnkuvaan kuuluvia muita tehtäviä ovat tilaisuuksiin liittyvät järjestelyt sekä kiinteistön kunnossapitoon liittyvät pienimuotoiset tehtävät.

Museomestarin työtehtävissä tarvitaan B-ajokorttia. Museon kansainvälisten näyttelyiden johdosta englannin kielen kohtuullinen osaaminen on edellytys.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva koulutus ja riittävä työkokemus. Työtehtävien menestyksellisessä hoitamisessa tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja itsenäistä työotetta, kykyä fyysiseen työhön, organisointitaitoja ja joustavuutta.

Työsuhde alkaa 15.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävässä aloittamista.

Työaika on 36,75 h / vko.

Tehtävää  haetaan esisijaisesti sähköisesti osoitteessa https://www.kuntarekry.fi, työavain 242819.

Postitse hakemuksen voi lähettää osoitteeseen Kirjaamo, PL 125, 11101 Riihimäki. Hakuaika päättyy 16.8.2019 klo 16.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Hanna Mamia-Walther
glass.museum at riihimaki.fi
040 330 41 00 (ti 6.8 klo 10-11, ke 14.8 klo 12-13)
https://www.suomenlasimuseo.fi/

Ilmoitus vanhenee: 16.8.2019 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museomestari-suomen-lasimuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko