[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Yleisötyönohjaaja

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Tammi 7 18:50:16 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Yleisötyönohjaaja
--------------------------------------------
Suomen Metsämuseo Lusto on Punkaharjun kansallismaisemassa tukikohtaansa pitävä valtakunnallinen metsäkulttuurin erikoismuseo, joka vahvistaa suhteita metsään ja metsäkulttuurin yhteiskunnallista vaikuttavuutta Suomessa.

Etsimme uudistuvaan ja aktiiviseen museoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen yleisötyönohjaajaa. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua uudistuvan museon kehittämiseen valtakunnallisesti merkittävällä toimialalla.

Yleisötyönohjaajan päätehtäviin kuuluvat Luston asiakaspalvelutehtävät ja niiden ohella opastaminen, opastustoiminnan kehittäminen sekä näyttelyihin liittyvien työpajojen suunnittelu ja toteutus. Yleisötyönohjaaja koordinoi museon päiväkoti- ja kouluyhteistyötä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja sekä englannin kielen taitoa. Arvostamme metsäkulttuurin ja museoalan tuntemusta, kokemusta työskentelystä erilaisten kohderyhmien sekä erityisesti lasten ja nuorten kanssa, monipuolista kielitaitoa ja kiinnostusta kielitaidon kehittämiseen, pedagogisia opintoja sekä innostunutta ja kehittävää työotetta.

Tarjoamme mahdollisuuden vuorovaikutteiseen työhön ja sen kehittämiseen asiakasrajapinnassa. Tehtävä sisältää myös viikonlopputyötä museon aukioloaikojen mukaisesti. Työsuhde on voimassa toistaiseksi. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Lähetä työhakemus ja CV 25.1.2019 mennessä palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen pekka.aanismaa at lusto.fi. Merkitse viestin aihekenttään hakemasi tehtävä.

Noudatamme museoalan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä: Pekka Äänismaa, pekka.aanismaa at lusto.fi, p. 050 3784033
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Pekka Äänismaa
pekka.aanismaa at lusto.fi
050 3784033
http://www.lusto.fi/avoimet-tyopaikat

Ilmoitus vanhenee: 25.1.2019 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/yleisotyonohjaaja/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko