[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Vastaava tuottaja

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Tammi 7 18:49:50 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Vastaava tuottaja
--------------------------------------------
Suomen Metsämuseo Lusto on Punkaharjun kansallismaisemassa tukikohtaansa pitävä valtakunnallinen metsäkulttuurin erikoismuseo, joka vahvistaa suhteita metsään ja metsäkulttuurin yhteiskunnallista vaikuttavuutta Suomessa.

Etsimme uudistuvaan ja aktiiviseen museoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaavaa tuottajaa. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua uudistuvan museon kehittämiseen valtakunnallisesti merkittävällä toimialalla.

Vastaavan tuottajan päätehtävänä on vastata Luston tuotantojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtäviin kuuluvat tuotantojen aikataulutus, hankkeistaminen, rahoituksen hankinta, tuotantoprosessien työnjohdolliset tehtävät sekä vastuualueen verkostojen ylläpito ja kehittäminen.

Luston keskeisiä tuotantoja ovat näyttelyt. Muita tuotantoja ovat julkaisut, tapahtumat ja muut erilaiset museopalvelut. Luston palveluvalikoimaa kehitetään ja laajennetaan museon uuden strategian mukaisesti. Vastaava tuottaja koordinoi Luston Tuotantopalvelut-vastuualuetta, jossa työskentelevät graafinen suunnittelija/valokuvaaja, näyttelymestari ja museomestari, sekä osallistuu Luston johtoryhmän työskentelyyn.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta erityisesti näyttelytuotannoista, organisointitaitoja, digitaalista osaamista sekä kielitaitoa. Arvostamme projektiosaamista, verkostoitumistaitoja, uudenlaisten esitystekniikoiden tuntemusta, kehittämisorientaatiota sekä itsenäistä ja aktiivista työotetta.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää uutta työnkuvaa uudistuvassa museossamme. Työsuhde on voimassa toistaiseksi. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Lähetä työhakemus ja CV 25.1.2019 mennessä palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen pekka.aanismaa at lusto.fi. Merkitse viestin aihekenttään hakemasi tehtävä.

Noudatamme museoalan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä: Leena Paaskoski, leena.paaskoski at lusto.fi, p. 050 3669552.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Leena Paaskoski
leena.paaskoski at lusto.fi
050 3669552
http://www.lusto.fi/avoimet-tyopaikat

Ilmoitus vanhenee: 25.1.2019 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/vastaava-tuottaja/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko