[H-verkko] Työpaikkailmoitus: HAMissa avoinna määräaikainen vastaavan museomestarin paikka

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Joulu 18 15:46:26 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
HAMissa avoinna määräaikainen vastaavan museomestarin paikka
--------------------------------------------
Haemme vastaavaa museomestaria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 27.1.2020–31.10.2020.

HAM Helsingin taidemuseo pitää huolta helsinkiläisten omasta taidekokoelmasta, johon kuuluu yli 9000 teosta. HAM hoitaa ja kartuttaa taidekokoelmaa, johon kuuluvat myös kaupungin julkiset taideteokset. Tennispalatsiin keskittyvissä kotimaisissa ja kansainvälisissä näyttelyissään HAM tuo esille modernia taidetta ja nykytaidetta. HAM vastaa Helsinkiin perustetun kansainvälisen nykytaiteen suurtapahtuman, Helsinki Biennaalin, kuratoinnista ja tuotannosta. Ensimmäinen Helsinki Biennaali järjestetään kesällä 2020.

Vastaava museomestari työskentelee HAMin taidekonservointi ja taideteosturvallisuus -tiimissä osana kuuden vastaavan museomestarin työryhmää suunnitellen ja toteuttaen Helsinki Biennaaliin ja taidemuseon näyttely- ja kokoelmatoimintaan liittyviä museoteknisiä tehtäviä.

Henkilöstä tehdään suppea turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on ehto työsopimuksen solmimiselle. Työntekijän työpisteet sijaitsevat Helsingin kaupunginmuseon kanssa yhteisessä kokoelmakeskuksessa Vantaalla sekä Tennispalatsissa Helsingin keskustassa. Tehtäviä on näiden työpisteiden lisäksi myös eri puolilla Helsinkiä sekä Helsinki Biennaalin liittyen Vallisaaressa.

Tehtävän vaatimukset: Hakijalla tulee olla museomestarin ammattitutkinto tai muu soveltuva teknisen alan tutkinto tai taidemuseotyössä hankittu ammattitaito. Hakijalla tulee olla hyvä suomen- ja/tai englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi tehtävässä edellytetään: Edellytämme vähintään kolmen vuoden työkokemusta näyttelyjen teknisen toteuttamisen tai taiteen käsittelyn parissa sekä vähintään henkilöauton ajokorttia (B-luokka).

Eduksi luetaan: Eduksi luemme monipuolisen työkokemuksen museo - tai näyttelyteknistä tehtävistä, hyvät ICT-taidot ja mediataiteen esittämiseen liittyvän tekniikan hallinnan, ja taidon soveltaa uutta tietoa sekä oppia uusia menetelmiä ja työtapoja.

Palkka 2 437,55 euroa. Sopimusala KVTES.

Haku päättyy 10.1.2020 klo 16. Hakemusten jättäminen ja lisää tietoa Helsinki rekrystä: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KUVA-01-16-19

Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Lenck: mari.lenck at hel.fi, puhelimitse 09-310 87027 7.1.2020 klo 12–16 välillä.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Mari Lenck
mari.lenck at hel.fi


Ilmoitus vanhenee: 10.1.2020 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/hamissa-avoinna-maaraaikainen-vastaavan-museomestarin-paikka/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko