[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Kuva-arkistonhoitajan toimi Lapin maakuntamuseossa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Joulu 18 14:38:29 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Kuva-arkistonhoitajan toimi Lapin maakuntamuseossa
--------------------------------------------
Rovaniemen kaupungin sivistyksen toimialalla, vapaa-ajan palveluissa on haettavana Lapin maakuntamuseon kuva-arkistonhoitajan toimi.

Kuva-arkistonhoitaja vastaa ensisijaisesti museon kuva-aineiston hoidosta, säilytyksestä, luetteloinnista tietokantaan ja arkiston asiakaspalvelutöistä. Kuva-arkistonhoitaja osallistuu myös muihin museon toimiin, kuten museon julkaisu- ja näyttelytoimintaan.

Kuva-arkistonhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Hyvät It-taidot, monipuolinen kielitaito, museologian opinnot, valokuva-arkistoihin tai muihin arkisto- ja kokoelmatöihin liittyvä työkokemus ovat avuksi työtehtävistä suoriutumisessa. Arvostamme alueen historian tuntemista, yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työ alkaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Koeaika kuusi (6) kuukautta. Toimeen valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toimea haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollista tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Koskikatu 27, 3.krs, 96100 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 6.1.2020. Hakemusten tulee olla perillä klo 15:00 mennessä. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Hanna Kyläniemi 
hanna.kylaniemi at rovaniemi.fi
0407283362
https://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Kulttuuripalvelut/Museot/Lapin-maakuntamuseo

Ilmoitus vanhenee: 6.1.2020 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kuva-arkistonhoitajan-toimi-lapin-maakuntamuseossa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko