[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Huonekalukonservaattori Helsingin kaupunginmuseon kulttuuriperintöyksikön esinekokoelmatiimiin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti toukokuu 29 15:44:03 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Huonekalukonservaattori Helsingin kaupunginmuseon kulttuuriperintöyksikön esinekokoelmatiimiin
--------------------------------------------
Helsingin kaupunginmuseo dokumentoi elämää Helsingissä yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Kattavat, hyvin dokumentoidut ja asiantuntevasti hoidetut kokoelmat ovat kaupunginmuseon toiminnan perusta. Kokoelmiin kuuluu noin 500 000 arkistotallennetta ja esinettä, yli miljoona valokuvaa ja noin 6 000 taideteosta.

Haemme HUONEKALUKONSERVAATTORIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsingin kaupunginmuseon kulttuuriperintöyksikön esinekokoelmatiimiin. Huonekalukonservaattorin tehtäviin kuuluvat esine-, huonekalu- ja rakennusosakokoelmien ja muiden puuta sisältävien objektien konservointi ja ennaltaehkäisevä konservointi. Huonekalukonservaattori vastaa osaltaan näyttelyiden toteuttamisesta ja kokoelmakeskustyöstä. Konservoinnin asiantuntijapalvelut ja Keski-Uudenmaan alueen ammatillisten ja ei-ammatillisten museoiden neuvontatyö ovat osa työtä.

Huonekalukonservaattorin työpiste sijaitsee kaupunginmuseon ja HAMin yhteisessä kokoelmakeskuksessa Vantaalla. Huonekalukonservaattori työskentelee esinekokoelmatiimissä esine-, kokoelmakeskus-, paperi- ja tekstiilikonservaattorin kanssa. Huonekalukonservaattori työskentelee työtehtävien mukaan myös kaupunginmuseossa Aleksanterinkadulla sekä muissa museoissamme.

Pätevyysvaatimuksena on huonekalukonservaattorin AMK-tutkinto tai vastaavat opinnot sekä kahden vuoden työkokemus huonekalukonservoinnista. Työkokemus museoalalta, erityisesti kulttuurihistoriallisesta kokoelmasta, katsotaan eduksi. Huonekalukonservaattorilta edellytetään ajantasaisia it-taitoja sekä hyvää suomen ja tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Yhteisissä konservointitiloissa työskentelyssä sekä asiakaskohtaamisissa ja työryhmissä tarvitaan toimivia vuorovaikutustaitoja ja hyvää yhteistyökykyä. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on myös tärkeää.

Toimen tehtäväkohtainen peruspalkka on 2 528,00 e/kk. Lisäksi palkassa huomioidaan mahdolliset kokemuslisät. Työaika on 36 h 45 min/viikko.

Hakuaika alkaa 29.5 klo 9 ja hakemukset on jätettävä 12.6.2018 klo 15.00 mennessä Helsingin kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään (https://www.erekryhelsinki.fi). Työavain 49-167-18 ohjaa suoraan hakemukseen. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksytty työhöntulotarkastuslausunto ennen työn aloittamista. Konservaattorin työpiste sijaitsee Suomen pankin omistamassa kiinteistössä, minkä vuoksi Suomen Pankki hakee henkilöturvallisuusselvitykset turvallisuusselvityslaissa (726/2014) lueteltujen perusteiden täyttyessä aina ennen tehtävässä aloittamista.

Tehtävä täytetään aikaisintaan 1.9.2018 alkaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa: intendentti Elina Kallio, s-posti elina.kallio at hel.fi

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Elina Kallio
elina.kallio at hel.fi
http://www.helsinginkaupunginmuseo.fi/

Ilmoitus vanhenee: 12.6.2018 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=27003
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko