[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Valokuvaaja Helsingin kaupunginmuseon kulttuuriperintöyksikön kuvakokoelmatiimiin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti toukokuu 29 15:34:50 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Valokuvaaja Helsingin kaupunginmuseon kulttuuriperintöyksikön kuvakokoelmatiimiin
--------------------------------------------
Helsingin kaupunginmuseo dokumentoi elämää Helsingissä yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Kattavat, hyvin dokumentoidut ja asiantuntevasti hoidetut kokoelmat ovat kaupunginmuseon toiminnan perusta. Helsingin kaupunginmuseon kuvakokoelmissa on yli miljoonaa valokuvaa. Rakennetun ympäristön ja kaupunkitilan sekä ilmiöiden ja ihmisten arjen tallentaminen ja dokumentointi valokuvan keinoin on yksi museon perustehtävistä.

Haemme VALOKUVAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsingin kaupunginmuseon kulttuuriperintöyksikön kuvakokoelmatiimiin. Valokuvaajan tehtäviin kuuluvat museon kokoelmien, toiminnan ja tallennustehtävän mukainen valo- ja videokuvaus, aineistojen digitaalinen käsittely ja arkistointi sekä alan toiminnan kehittäminen museossa. Lisäksi tehtäviin kuuluu osallistavan valokuvauksen kehittäminen ja siitä vastaaminen. Tehtävänä on myös toimia asiantuntijana valokuvaan ja liikkuvaan kuvaan liittyvissä laitehankinnoissa ja teknisissä määrittelyissä.

Valokuvaaja työskentelee kuvakokoelmatiimissä kuvankäsittelijöiden, tietopalvelusihteerin ja tutkijoiden kanssa. Valokuvaajan työpiste sijaitsee kaupunginmuseolla Aleksanterinkadulla, mutta hän työskentelee myös kokoelmakeskuksessa Vantaalla ja muissa museon toimipisteissä.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva ajantasainen ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinto ja kahden vuoden monipuolinen kokemus valokuvausalalta. Edellytämme laaja-alaista valokuva-alan ja audiovisuaalisten tekniikoiden sekä alan historian tuntemusta.  Valokuvaajan työssä tulee hallita mm. arkkitehtuuri-, dokumentti-, henkilö- ja mainoskuvaus sekä kokoelmakuvaus studiossa. Lisäksi edellytämme hyvää suomen ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Työskentely kulttuurihistoriallisessa museossa ja erilaiset yhteistyöhankkeet, joissa on ollut osallistujina muistiorganisaatioita, luetaan eduksi. Eduksi lasketaan myös opetuskokemus valokuvausalalta ja näyttö osallistumisesta osallisuutta sisältäviin hankkeisiin. Toivomme valokuvaajalta myös graafisen suunnittelun perustaitoja, esiintymiskokemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Toimen tehtäväkohtainen peruspalkka on 2 662,53 e/kk. Lisäksi palkassa huomioidaan mahdolliset kokemuslisät. Työaika on 36 h 45 min/viikko.

Hakemukset on jätettävä 8.6.2018 klo 15.00 mennessä Helsingin kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään (https://www.erekryhelsinki.fi). Työavain 49-168-18 ohjaa suoraan hakemukseen. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksytty työhöntulotarkastuslausunto ennen työn aloittamista. Valokuvaaja työskentelee myös kokoelmakeskuksessa, joka sijaitsee Suomen pankin omistamassa kiinteistössä, minkä vuoksi Suomen Pankki hakee henkilöturvallisuusselvitykset turvallisuusselvityslaissa (726/2014) lueteltujen perusteiden täyttyessä aina ennen tehtävässä aloittamista.

Tehtävä täytetään aikaisintaan 1.9.2018 alkaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa: intendentti Riitta Kela, sähköposti riitta.kela at hel.fi

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Riitta Kela
riitta.kela at hel.fi
http://www.helsinginkaupunginmuseo.fi/

Ilmoitus vanhenee: 8.6.2018 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=26996
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko