[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Yleisöpalvelupäällikkö työväenmuseo Werstaalle

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti toukokuu 29 16:07:27 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Yleisöpalvelupäällikkö työväenmuseo Werstaalle
--------------------------------------------
TYÖVÄENMUSEO WERSTAS on työelämän ja sosiaalihistorian valtakunnallinen erikoismuseo, joka toimii Tampereella, Finlaysonin historiallisella tehdasalueella. Lisäksi työväenmuseo ylläpitää kahta pienempää museokohdetta: Lenin-museota ja Kuurojen museota. Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme yleisöpalvelupäällikön sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja hyvät työtoverit kehittyvässä museossa.

YLEISÖPALVELUPÄÄLLIKKÖ vastaa yleisöpalvelun tulosalueesta, joka huolehtii museoiden avoinnapidosta, museo-opetuksesta, tapahtumista, kokous- ja juhlapalvelusta sekä museokaupasta. Yleisöpalvelupäällikkö on museon johtoryhmän jäsen ja toimii museolehtoreiden, avoinnapitohenkilökunnan, siistijöiden ja oppaiden esimiehenä. Yleisöpalvelupäällikkö kehittää museokohteiden yleisöpalvelua, museo-opetusta, tapahtumia ja vapaaehtoistoimintaa sekä vastaa tulosalueen työjärjestelyistä ja esimiestehtävistä. Monipuoliseen työnkuvaan voi sisältyä myös muita museoammatillisia tehtäviä.

PARHAAT EDELLYTYKSET tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvät esimiestaidot sekä laaja perehtyneisyys yleisötyöhön ja museopedagogiikkaan. Arvostamme myös monipuolista museo-osaamista, vuorovaikutustaitoja sekä työväenhistorian tuntemusta. Yleisöpalvelupäällikköä haetaan 1.9.2018–30.11.2019 väliselle ajalle. Työaika on 36 h 15 min viikossa ja tehtäväkohtainen peruspalkka 2.326,24 euroa, jonka lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista lisää. Werstaalla noudatetaan yksityisten museoiden työehtosopimusta ja tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

HAKEMUKSET tulee toimittaa 11.6.2018 kello 16 mennessä osoitteeseen Työväenmuseo Werstas/Ulla Rohunen, Väinö Linnan aukio 8, 33210 Tampere tai sähköpostitse osoitteeseen ulla.rohunen at tyovaenmuseo.fi. Kuoreen tai sähköpostiviestin otsikko-kenttään merkitään haettava työtehtävä. Osa työnhakijoista kutsutaan haastatteluun kesäkuussa. Hakemuksia ei palauteta. Päätös tehtävään valitusta lähetetään sähköpostilla hakijoille 30.6.2018 mennessä.

LISÄTIETOA tehtävästä antaa yleisöpalvelupäällikkö Ulla Rohunen p. 050 440 1157, ulla.rohunen at tyovaenmuseo.fi.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Ulla Rohunen
ulla.rohunen at tyovaenmuseo.fi
050 440 1157
http://www.werstas.fi/

Ilmoitus vanhenee: 11.6.2018 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=27008
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko