[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Viestintäkoordinaattori Espoon modernin taiteen museoon EMMA:an

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti toukokuu 29 10:43:10 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Viestintäkoordinaattori Espoon modernin taiteen museoon EMMA:an
--------------------------------------------
Vuonna 2006 toimintansa aloittanut EMMA - Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen suurimpiin taidemuseoihin ja sitä ylläpitää Espoon taidemuseosäätiö. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta on profiloitunut kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen ja designiin. EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä.

 

EMMA etsii vakituiseen työsuhteeseen

VIESTINTÄKOORDINAATTORIA

Viestintäkoordinaattori työskentelee markkinointiviestinnän tiimissä, joka vastaa taidemuseon markkinoinnista, viestinnästä, verkkoviestinnästä, sosiaalisesta mediasta, graafisesta suunnittelusta, yritysyhteistyöstä ja museokaupan toiminnasta. Tiimin esimiehenä toimii markkinointi- ja viestintäpäällikkö.

Etsimme monipuolista viestinnän osaajaa, jolla on työkokemusta mediasuhteiden ylläpitämisestä ja hoitamisesta käytännön tasolla. Kokemus kansainvälisen viestinnän tehtävistä katsotaan eduksi. Edellytämme hyviä suullisia ja kirjallisia taitoja ja kielellistä tarkkuutta sekä kykyä viestiä eri medioissa erilaiset kohderyhmät huomioiden. Sinulla on kokemusta verkkoviestinnästä ja sosiaalisen median hyödyntämisestä markkinointiviestinnässä. Tehtävät vaikuttajaviestinnän parissa katsotaan eduksi.

Olet vastuuntuntoinen, ratkaisukeskeinen ja yhteistyötaitoinen tiimityöntekijä, joka työskentelee tarvittaessa joustavasti, nopeassa tahdissa ja paineen alla. Viestintäkoordinaattori tekee tiivistä yhteistyötä tiimin lisäksi museon kaikkien osastojen kanssa. Arvostamme innovatiivista otetta ja innostusta sisältöjen luomiseen EMMAn toiminnasta markkinointiviestinnän eri kanaviin. Sinulla on kykyä organisoida ja koordinoida hankkeita, pitää yllä yhteyksiä yhteistyötahoihin ja olet järjestänyt markkinointiviestinnän sidosryhmätilaisuuksia.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemusta viestinnän tehtävistä. Suomen kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisusi on erinomaista eikä englanti ja ruotsikaan tuota ongelmaa. Muu kielitaito on eduksesi. Työkokemus kulttuurin parissa katsotaan eduksi.

Mikäli haluat olla mukana tekemässä yhdestä Suomen merkittävimmistä taidemuseoista vieläkin merkittävämpää, hae paikkaa ja täytä hakulomake tästä linkistä (https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bbb0ce29) 12.6.2018 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV. Palkkaus EMMAn palkkataulukon mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Saara Suojoki puh. 040 841 2621 pe 1.6. klo 14-15 ja to 7.6.2018 klo 10-11.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Saara Suojoki
saara.suojoki at emmamuseum.fi
040 841 2621
http://www.emmamuseum.fi/

Ilmoitus vanhenee: 13.6.2018

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=26973
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko