[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Projektitutkija Virtuaalikohtaamisia Lahdessa -hankkeeseen

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Elo 20 18:48:22 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Projektitutkija Virtuaalikohtaamisia Lahdessa  -hankkeeseen
--------------------------------------------
Tule PROJEKTITUTKIJAKSI Lahden historialliseen museoon Virtuaalikohtaamisia Lahdessa -hankkeeseen ajalle 1.10.2018 - 31.5.2019.

Virtuaalikohtaamisia Lahdessa -hankkeen tavoite on tuottaa uusia näyttelytoiminnan malleja, joita hyödynnetään Lahden historiallisen museon perusnäyttelyn sisällöntuotannossa ja näyttelykonseptin kehitystyössä. Projektitutkijan työnkuva liittyy Virtuaalikohtaamisia Lahdessa -hankkeen kautta perusnäyttelyhankkeen edistämiseen.

Projektitutkijana käsikirjoitat sisältöjä virtuaalitoteutuksiin ja suunnittelet pitkäkestoisia yleisötyön malleja perusnäyttelykonseptiin. Virtuaalikohtaamisia Lahdessa -hankkeessa pääset kehittämään sekä osallistavan museotyön uusia avauksia että virtuaali- ja digitaaliseen näyttelytekniikkaan pohjautuvia toteutuksia yhteistyössä teknologiaosaajien kanssa. Teet sisällöntuotantotyötä kumppanuuksien parissa ja mm. koordinoit ja toteutat osallistavia työtapoja kaupunkilaisille ja valituille kohderyhmille. Työskentelet yhdessä näyttelyamanuenssin ja työryhmän kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, joka sisältää museoalan opintoja. Arvostamme työkokemusta näyttelyalalta. Projektitutkijan työssä tarvitaan osaamista osallistavien menetelmien käytöstä, verkostomaisesta työstä ja kumppanuuksien luomisesta. Kokemus uusista näyttelyteknologioista sekä virtuaalitodellisuudesta ja lisätystä todellisuudesta luetaan hakijan eduksi.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 31.8.2018 klo 15.00 mennessä.

http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/189777/fi_FI

Kokoaikatyö. Tehtäväkohtainen palkka 2.316 ?/kk.

Lisätietoja antavat:

Amanuenssi Ilkka Kuhanen puh. 044 416 4624

Näyttelypäällikkö Tiia Tiainen puh. 050 5184 591
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Ilkka Kuhanen
Ilkka.Kuhanen at lahti.fi
http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/189777/fi_FI

Ilmoitus vanhenee: 1.9.2018

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=31894
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko