[H-verkko] Työpaikkailmoitus: SKS hakee kirjastoonsa tietoasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Elo 21 11:28:46 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
SKS hakee kirjastoonsa tietoasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen
--------------------------------------------
SKS:n kirjasto on kulttuurien tutkimuksen ja kotimaisen kirjallisuudentutkimuksen tieteellinen erikoiskirjasto. Palvelemme suullisen ja kirjallisen kulttuurin tutkimusta osana SKS:aa ja tieteellisten kirjastojen verkostoa. Työskentely SKS:n kirjastossa tarjoaa tietoasiantuntijalle haastavat ja itsenäiset tehtävät sekä mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaiseen tiedemaailmaan ja kulttuurityöhön.

Tietoasiantuntijan keskeistä tehtäväaluetta on kokoelmatyö. Tehtäviin kuuluu luettelointia ja kokoelmien evaluointia, järjestämistä ja tunnetuksi tekemistä sekä tilastotietojen keräämistä ja ylläpitoa. Tietoasiantuntija osallistuu monipuolisesti sisältöpalvelujen tuottamiseen. Muista työtehtävistä sovitaan valittavan henkilön osaamisen ja kirjaston tarpeiden mukaan. Kirjastossa on monipuoliset työnkuvat, asiakaspalveluun osallistuu koko henkilökunta. Folkloristiikan ja muun kulttuurien tutkimuksen tuntemuksesta on etua tehtävien hoitamisessa.

Edellytämme tehtävään valittavalta ylempää korkeakoulututkintoa sekä kirjasto- ja informaatioalan opintoja. Katsomme eduksi kirjastoalan työkokemuksen ja kirjaston keskeisalojen opinnot. Erinomainen suomen kielen taito ja hyvä englannin ja ruotsin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä, muu kielitaito on eduksi. Arvostamme yhteistyökykyä, joustavuutta ja kiinnostusta SKS:n toimintaa kohtaan.

Tietoasiantuntijana pääset käyttämään monipuolisesti kirjastoalan ja keskeisalojemme osaamista perinteikkäässä tutkimus- ja kulttuurilaitoksessa. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joka alkaa 1.10.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi liitteineen ja palkkatoivomuksineen 10.9.2018 mennessä osoitteeseen sks at finlit.fi. Kirjoita viestin aihekenttään otsikoksi Tietoasiantuntija.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastonjohtaja Cecilia af Forselles 23.8., 29.8. ja 5.9., puh. 044 322 2373.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Cecilia af Forselles
cecilia.forselles at finlit.fi
044 322 2373
https://www.finlit.fi/fi/sks/tyonantajana-ja-harjoittelupaikkana/sks-hakee-kirjastoonsa-tietoasiantuntijaa#.W3u-W8LYW70

Ilmoitus vanhenee: 10.9.2018 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=31929
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko