[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry hakee pääsihteeriä

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Elo 9 10:54:05 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry hakee pääsihteeriä
--------------------------------------------
Haku Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry:n pääsihteeriksi auki vielä tämän viikon:
http://www.museoliitto.fi/tyopaikat.php?aid=13404&k=9511

Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry hakee pääsihteeriä

Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry on keväällä perustettu valtakunnallinen alan tuki- ja tuottajaorganisaatioiden keskusjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää kulttuuri- ja taidealan taloudellisia toimintaedellytyksiä ja yhteiskunnallista asemaa. Järjestön jäseniä ovat tällä hetkellä Finland Festivals ry, Suomen museoliitto ry, Suomen Teatterit ry ja Suomen Sinfoniaorkesterit ry.

Yhdistys tulee tekemään vaikuttamistyötä ja edunvalvontaa aktiivisella yhteydenpidolla poliittisiin päättäjiin ja virkamiehiin sekä tuottamalla tietoa ja keskustelunavauksia sekä antamalla asiantuntija-apua kulttuurialaa koskevissa kysymyksissä. Järjestö seuraa alan kansainvälisiä verkostoja ja toimii hankeorganisaationa alan kehittämiseen liittyvissä hankkeissa.

Haemme nyt keskusjärjestölle pääsihteeriä

Pääsihteerin päätehtävä on parantaa kulttuurialan yhteiskunnallista asemaa ja rahoitusta. Keskeisinä tehtävinä on vaikuttaminen kulttuuritoimialan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon, jäsenorganisaatioiden määrän kasvattaminen ja yhteistyön kehittäminen eri sidosryhmien suuntaan. Pääsihteeri vastaa myös järjestön taloudesta ja toimii järjestökoordinaattorin/tiedottajan esimiehenä.

Tehtävään valittavalta edellytetään vahvaa kokemusta poliittisesta vaikuttamisesta ja edunvalvonnasta, sujuvaa esiintymiskykyä ja vankkaa kirjallista ilmaisutaitoa. Kulttuuri- ja taidealan laaja tuntemus auttaa tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa. Ruotsinkielen osaaminen, monipuolinen muu kielitaito ja yhdistystoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän toimintaansa aloittavan edunvalvontaorganisaation johdossa. Tehtävä on aluksi vuoden määräaikainen ja tavoitteena on, että pääsihteeri voisi aloittaa tehtävässä viimeistään 1.10.2018.

Lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa 12.8.2018 mennessä osoitteeseen: sanna.yla-lyly at museoliitto.fi<mailto:sanna.yla-lyly at museoliitto.fi>.

Lisätietoja:
hallituksen puheenjohtaja Kimmo Levä, p. 040 166 2816
järjestökoordinaattori, tiedottaja Sanna Ylä-Lyly, p. 044 430 0715.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Kimmo Levä
sanna.yla-lyly at museoliitto.fi
http://www.museoliitto.fi/tyopaikat.php?aid=13404&k=9511

Ilmoitus vanhenee: 13.8.2018

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=31380
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko