KINFO: MM-kyykkäbussi info

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ke Joulu 14 15:08:37 EET 2022


Moikku!

Nyt on aika alkaa jo valmistautua tulevaan kyykkäkauteen. MM-Kyykkään onkin sopivasti enää muutama kuukausia aikaa. Akateemisen kyykän MM-kilpailut pelataan 11.2.2023 Herwannassa.

Tämä on ilmoittautuminen Machinan, Adamaksen, Nucleuksen, Asklepion ja Hybridin yhteiseen katsojien ilmoittautumiseen. Olet kuitenkin tervetullut mukaamme, vaikka edustaisit jotakin muuta ainejärjestöä.

Tässä ilmoittautumisessa voit ilmoittautua katsojana bussikyytiin kohti Herwantaa sekä paluumatkalle ilta- tai yöbussiin. Mikäli haluat päästä itse pelaamaan, muistathan ilmoittautua joukkueesi kanssa MM-Kyykän joukkueilmossa 12.12.2022 klo 10 alkaen.

Ilmoittautuminen on auki heti ja se sulkeutuu keskiviikkona 21.12.2022 klo 23.59. Tässä on ilmolinkki bussikuljetukseen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_XGd-m8JaQl1J5uYrBuqjkACz05n9rPbF7ghgvThCTf3oBA/viewform?usp=sf_link

Kuljetuksien hinta tulee riippumaan osallistujamäärästä. Voimme kuitenkin arvoida, että lipun hinnaksi tulisi noin 20€ / henki.

Lähtö tapahtuu kaikilla samaan aikaan, perinteisesti noin aamu viideltä. Paluubusseja lähtee kahdenlaisia; iltabusseja sekä yöbusseja. Iltabussit lähtevät noin 19-20 ja yöbussi noin kello 1-2. Nämä arviot tarkentuvat, kunhan tiedämme tarkan määrän lähtijöitä.

Huomioi kuitenkin, että valitsemasi bussikyyti on sitova. Varsinkin iltabussi on lähtökohtaisesti aina täynnä, eli mahdollisuutta vaihtoon ei ole.

Jos tulet bussilla vain toiseen suuntaan, ilmoitathan tämän "lisätietoja" kohdassa.

Tapahtuman haalarimerkit saa ostettua KideAppista lähempänä tapahtumaa. Tarkempia tietoja saa Akateemisen MM-Kyykän nettisivuilta.

Jos tulee kysyttävää tai muuta asiaa, voi olla yhteydessä suoraan minuun (Tg: @reettalindberg).


Kyykkäterveisin,

Reetta Lindberg



**************************************
Viestin välitti / Message was forwarded by:
Jasmin Toukoniemi
Tiedotusvastaava / Publicist
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20221214/b1b16f4e/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo