KINFO: Kemiat kohtaa 2022 Lappeenrannassa

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
Ke Marras 12 18:01:35 EEST 2022


Heippa kaikki!


Tässä alla on Lappeenrannan Kemiantekniikan Killan infoviesti ja linkki ilmoittautumiseen tulevaan Kemiat kohtaa 2022 -tapahtumaan 4.-5.11.2022. Tapahtuman järjestäjät ovat varanneet 10 kiintiöpaikkaa turkulaisille osallistujille, ilmon auetessa kannattaa siis olla nopea.


_________________


Tervehdys rakkaat sisarkillat!

Viimeinkin on Kemiat Kohtaa 2022 lipunmyynnin aika!

Myymme liput kolmessa (3) osassa, jotta kaikilla olisi mahdollisimman tasapuoliset mahdollisuudet päästä osallistumaan tapahtumaan.

Lippuja on yhteensä 150 kpl, jotka jakautuvat seuraavasti: 30 kpl kutsuvieraslippuja ainejärjestöille, 70 lippua lappeenrantalaisille (ml. ohjelman järjestäjät), sekä 50 kpl lippuja jotka on jaettu paikkakuntakohtaisiin (Helsinki/Espoo, Turku, Tampere, Oulu, Jyväskylä, Joensuu) kiintiöihin.

Olemme varanneet teille tilat majoitusta varten, huomaattehan maksaa ne lipunoston yhteydessä.

Ulkopaikkakuntalaisten liput tulevat myyntiin lauantaina 15.10. klo 13:00, lippujen ostoon on aikaa perjantaihin 21.10. asti.

Liput löytyvät tästä linkistä: ( https://kide.app/events/fd11d99d-4a9a-40fd-aefa-4025b5b43b29 )

Luotamme siihen, että ostatte lippuja ainoastaan omasta kiintiöstänne! Näitä jäsenistölippuja on 3 - 4 kappaletta per ainejärjestö. Mikäli näyttää siltä, että jonkin paikkakunnan liput eivät tee kauppaansa, voimme siirtää ne jonkin toisen paikkakunnan kiintiöön.

Liput eivät tule julkisiksi, vaan löytyvät ainoastaan näillä linkeillä!

Viimeisenä avaamme lipunmyynnin omalle jäsenistöllemme viikoksi.

Tässä vielä tapahtuman alustava ohjelma lyhyesti:

Tapahtuman päiväohjelma perjantaina 4.11. n. klo 13 - 17 on toiminnallinen rastikierros Skinnarilan kampusalueella. Osallistujat kiertelevät ryhmissä rasteja suorittaen, rasteja ovat pitämässä on KeTeläisten lisäksi edustajia muutamasta yrityksestä :)

Päiväohjelman jälkeen on 1 - 2 tuntia valmistautumistaukoa, jonka jälkeen siirrytään iltaohjelman (sitsit tai saunis) pariin. Iltaohjelma jatkuu noin klo 23 asti, jonka jälkeen on luvassa kaikille avoimet jatkot pikkutunneille asti!

Lauantaina 5.11. eli pyhäinpäivän aamuna on mahdollisuus käydä virkistäytymässä aamupalalla ja -saunassa LOAS Vierulassa ennen paluumatkaa.

Koko tapahtuma tähtää rentoon ajanviettoon ja verkostoitumiseen kemian alan opiskelijoiden välillä, dresscodena toimii haalarit + lakki.

Mukavaa syksyä kaikille, tavataan marraskuussa lappeen Rannoilla!

Terveisin,

Joni Lampila
Puheenjohtaja
Kemiantekniikan Kilta ry
_________________

Ystävällisin terveisin,

Anni Nyman
Puheenjohtaja
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20221012/d9bfd538/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo