KINFO: Tervetuloa Hybridiaanin edustajistovaali-iltamiin perjantaina 1.10.

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ti Syys 28 15:34:30 EEST 2021


Hei kaikki luonnontieteilijät, matemaatikot, teekkarit ja biolääkisläiset!



Tänä syksynä äänestetään Turun yliopiston ylioppilaskunnalle uusi edustajisto 27.10.-3.11. Edustajisto on Turun yliopiston ylioppilaskunnan ylin päättävä elin ja se valitaan kerrallaan aina kahden vuoden pituiselle kaudelle. Kaikki 41 edustajiston jäsentä ovat Turun yliopiston opiskelijoita. Jokainen tämän lukuvuoden TYYn jäsenmaksun maksanut opiskelija saa asettua ehdolle ja äänestää vaaleissa. Ehdolle asettuminen ja äänestäminen on tärkeää, jotta ylioppilaskunta tekee jatkossakin jäsentensä toiveiden mukaisia päätöksiä.



Lisää TYYstä, edustajistosta ja vaaleista voit lukea TYYn nettisivuilta:

https://www.tyy.fi/fi/ylioppilaskunta/edustajistovaalit-2021




Mikä sitten on Hybridiaani?



Hybridiaani on juurikin yllä lueteltujen opiskelijoiden ihan oma vaaliliitto ja edustajistoryhmä. Useimmilla tiedekunnilla on omat vaaliliittonsa, kuten esimerkiksi lääketieteen tiedekunnan TYY terveeksi tai humanistisen tiedekunnan Humanistilista. On myös tiedekuntien ulkopuolisia ns. poliittisesti sitoutuneempia ryhmiä, kuten Vihreä lista tai Kokoomus.



Meidän tarkoituksenamme on tuoda meidän opiskelijoidemme ääni kuuluviin ja ajaa meille tärkeitä asioita eteenpäin TYYssä. Tällaisia asioita ovat vuosien varrella olleet esimerkiksi opiskelu- ja järjestötilat, tuutorointi sekä opiskelijoiden hyvinvointi. Vaaliteemat päätetään aina uudestaan uusien ehdokkaiden kanssa, joten myös juuri sinä pääset vaikuttamaan Hybridiaanin tämän vuoden vaaliteemoihin!



Koska uudet vaalit ovat tulossa, tarvitsemme uusia ehdokkaita ja uusia äänestäjiä!



Hybridiaani järjestää edustajistovaali-iltaman Proffan kellarin kabineteissa perjantaina 1.10. klo 16.30-18. Paikalle voi saapua koska tahansa kyselemään lisää Hybridiaanista sekä täyttämään omaa ehdokasilmoitustaan. Kysymyksiin ovat vastaamassa nykyiset Hybridiaanin edustajat. Paikalle saapuminen ei tarkoita, että sinun pitäisi vielä sitoutua mihinkään, voit tulla myös vain kuuntelemaan ja nauttimaan seurasta!





Mikäli et pääse tuolloin paikalle ja haluaisit päästä juttelemaan kasvotusten niin ei hätää! Meihin voi olla matalalla kynnyksellä yhteydessä koska tahansa ja ehdottaa tapaamista. Voit olla yhteydessä esimerkiksi ryhmän tämän hetken puheenjohtajaan Olli Laaksoahoon olilla at utu.fi<mailto:olilla at utu.fi> tai ryhmän vaalikoordinaattoriin Jeremin Nyyssöseen jmenyy at utu.fi<mailto:jmenyy at utu.fi>



Voit myös liittyä suoraan Hybridiaanin uusien ehdokkaiden WhatsApp-ryhmään seuraavasta linkistä: https://chat.whatsapp.com/BaExoPlPV6X4llgt5yOTLJ Ryhmässä voi esittää rohkeasti lisäkysymyksiä!





TL;DR

Mitä? Hybridiaanin edustajistovaali-iltama

Milloin? Pe 1.10. klo 16.30-18.00

Missä? Proffan kellarin kabinetit

Miksi? Koska edarivaalit ovat ihmisen parasta aikaa





Ps. Seuraa meitä myös Instagramissa!



http://www.instagram.com/hybridiaani/





Vaaliterveisin,



Hybridiaanin edaattorit 2020-2021


**************************************
Viestin välitti:
Anni Saarinen
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20210928/63e42c71/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo