KINFO: Lauantailätinät 25.9.

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
La Syys 25 16:37:46 EEST 2021


Moikka (bio)kemistit!

Kuluneella viikolla ovat uudet pilttimme päässeet sitsaamaan ensimmäistä kertaa ja kyykkäkausi on avattu. Kyykkäähän tosiaan pelataan joka toinen tiistai Edun kentällä Pultereiden kanssa, seuraavan kerran 5.10. Nähkäämme siellä!

Tulevalla viikolla tapahtuu esimerkiksi seuraavanlaista:


  *   Keskiviikkona ainejärjestö esittäytyy klo 17 ja 19
  *   Torstaina on luvassa perinteinen Kaljakierros
  *   Torstaina on viimeinen päivä aikaa tilata collegepaitoja

Huomenna päättyy myöskin äänestys biokemia-aiheisista haalarimerkeistä, muistakaa äänestää lempparianne!


***********

1. Seuraava hallituksen kokous

2. TYK ry:n viralliset kanavat / The official social medias of TYK ry

3. TYK ry:n tiedotettavat

3.1 Ainejärjestö esittäytyy keskiviikkona 29.9. klo 17 ja 19
3.2 Biokemia-aiheinen haalarimerkkikilpailu ja kuulutus suunnitella järjestölle uusia merkkejä / Design competition for a patch about biochemistry and a call to design new patches for our organisation
3.3 TYK ry:n ja Synapsi ry:n kaljaviesti 30.9. / Beer relay 30.9.
3.4 Collegepaidat ovat täällä taas! / The college shirts are back!
3.5 Ehdota nimeä uudelle tilallemme Aurumissa!

4. TYY:n tapahtumat & Tyyali –viestit (voit tilata tyyali-sähköpostilistan itsellesi suoraan, ks. www.tyy.fi/fi/opiskelijalle/sahkopostilistat)


4.1 Kestävän kehityksen viikko

4.2 Asetu ehdolle TYYn edustajistovaaleissa

4.3 Millaisia tulevaisuuden asumisen palvelut ovat? Vastaa kyselyyn ja vaikuta tulevaisuuteen!

4.4 Mitä mieltä olet päihteidenkäytöstä asuinalueellasi? Vastaa päihdetilannekyselyyn ja kerro mielipiteesi!

4.5 Miten varmistetaan, että Turku menestyy ja turkulaiset voivat hyvin?

4.6 TS Digi 2 kk veloituksetta

5. Sekalaista

5.1 HybridiSpeksin täydennysrekry 28.9.
5.2 Hae Jouluristeilytontuksi!
5.3 Campussport: Padel, Frisbeegolf, Lentopallo, Kuplafutis....

6. Loppukevennys

************************************************************************
************************************************************************

1. Seuraava hallituksen kokous

Hallitus kokoustaa seuraavan kerran tiistaina 28.9. klo 17:00 Aurumilla. Jäsenistöllä on mahdollista osallistua kokoukseen Zoomissa,  https://utu.zoom.us/s/65524495398


************************************************************************
************************************************************************

2. TYK ry:n viralliset kanavat / The official social medias of TYK ry

TYK ry:ä voit sähköpostilistan lisäksi seurata myös sosiaalisessa mediassa. Ota siis seuraavat tiedot haltuun! / You can also follow TYK ry in various of social medias. Take a look at these!

Facebook: Turun Yliopiston Kemistit TYK ry (facebook.com/tykry)
Instagram: @tyk_ry

TYK ry:llä on myös oma Discord-palvelin, johon pääset liittymään alla olevasta linkistä. Muistathan lukea heti ensimmäisenä palvelimen pelisäännöt säännöt-kanavalta! / TYK ry also has a Discord-server. You can join from the link below. We have an TYKRY-in-English -channel too! Remember to read rules from the rules-channel.

linkki Discord-palvelimeen:
https://discord.gg/FmMhxn6


************************************************************************
************************************************************************

3.1 Ainejärjestö esittäytyy keskiviikkona 29.9. klo 17 ja 19

Moikka!

Ainejärjestötoiminta on tullut pilteille pikkuhiljaa tutuksi syysopintojen alkaessa, mutta paljon on silti vielä saattanut jäädä hämärän peittoon. Kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin järjestötoiminnasta ja TYK ry:stä saat vastauksen TYK ry:n perinteisessä Ainejärjestö esittäytyy -illassa, kun ainejärjestön hallituslaiset sekä toimihenkilöt esittäytyvät uusille opiskelijoille. Tilaisuudessa kerrotaan myös toimihenkilöiden tehtävistä hieman tarkemmin, joten kannattaa ehdottomasti tulla kuulemaan, vaikka olisit jo akateemisesti vanhempikin opiskelija.

Paikan päällä on lisäksi edustajat Hybridi ry:ltä, Technica ry:ltä ja Loimulta. He kertovat toiminnastaan ja vastailevat myös mieluusti kysymyksiinne.

Ainejärjestö esittäytyy -ilta järjestetään tänä vuonna kahdessa osassa keskiviikkona 29.9. Agoran luentosalissa XXI. Tapahtumaan otetaan 50 osallistujaa kerrallaan.

Ensimmäinen osa on klo 17.00-19.00 ja toinen klo 19.00-21.00.

Poikkeuksellisten järjestelyjen vuoksi toivomme, että ilmoittaudut tapahtumaan.

Ilmoittautumislinkki klo 17.00 alkavaan esittelyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/B431FECDC859DF34

Ilmoittautumislinkki klo 19.00 alkavaan esittelyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/B7EE744B3DF92F1B

Tapahtumaa on mahdollista seurata myös Zoomissa: https://utu.zoom.us/j/61549934122

Tapahtumasta saa pilttipisteen.


************************************************************************

3.2 Biokemia-aiheinen haalarimerkkikilpailu ja kuulutus suunnitella järjestölle uusia merkkejä / Design competition for a patch about biochemistry and a call to design new patches for our organisation


In English below.

Heippa rakkaat ihmeiset!

Nyt tämäkin on vihdoin täällä elikkäs biokemia-aiheinen haalarimerkkikilpailu. Keväällä pääsi harmillisesti unohtumaan, joten tilanne korjautuu nyt. Hallitus on tehnyt esikarsintaa ja ottanut viisi toteuttamiskelpoisinta ehdotusta teille äänestettäväksi. Äänestämään pääsee alla olevasta linkistä. Aikaa äänestää on sunnuntaihin 26.9. klo 23:59 asti.

https://forms.office.com/r/A8h0FbcDx2

Eikä siinä vielä kaikki. Tänä vuonna merkkimyynti on ollut erittäin hyvää taas kerran ja se on johtanut siihen, että meiltä on loppunut useampi merkki kokonaan. Näitä olivat Virallinen, Chekemia ja Studying bad. Nyt on aika uudistaa merkkikantaamme, joten jos sinulla on merkki-ideoita ja/tai graaffista taitoa, voit lähettää niitä osoitteeseen talous at tykry.fi. Tämä ei ole varsinaisesti kilpailu, mutta mikäli tulee useita erinomaisia ehdotuksia niin sellainen tarvittaessa järjestetään. Merkki voi olla kemia- tai biokemia-aiheinen tai sitten muuten vain hauska. Tässä vielä pieni tekijänoikeuslauseke.

Lähettäessänne merkkiteoksenne, -ideanne tai -vedoksenne luovutatte kaikki kaupalliset tekijänoikeutenne kyseiseen merkkiteokseen, -ideaan tai -vedokseen  ja siitä tehtävään valmiiseen tuotteeseen Turun Yliopiston Kemistit TYK ry:lle (TYK ry). TYK ry voi käyttää tai olla käyttämättä merkkiteostanne, -ideaanne tai -vedostanne haluamallaan tavalla myös muuhun käyttöön. Mikäli merkkiteosta, -ideaa tai -vedosta käytetään, korvataan suunnittelijalle valmis haalarimerkki tai muu samasuhtainen ja kohtuullinen korvaus merkkiteoksen, -idean tai -vedoksen käytöstä, jos merkkiteoksen, -idean tai -vedoksen käyttö on johtanut haalarimerkkien hankintaan tai muuhun käyttökohteeseen.

***

Hello there!

Now is the time to vote for the best patch design about biochemistry. The board has made some pre-selection from design ideas to the final poll. There are five different design ideas to vote for. You can vote by clicking the link below. Deadline to vote is Sunday 26th of September at 11:59 pm.

https://forms.office.com/r/A8h0FbcDx2

We also need you to design patches for our organisation because we have run out of few patches. If you have an idea and/ or graphical skills, please send your ideas to talous at tykry.fi The patches can be about chemistry or biochemistry or just be funny. If there are many fantastic designs a competition might be held. In below is a copyright waiver.

When you submit your patch design, idea or draft, you transfer your al commercial copyrights to that patch design, idea or draft and the final product to the Turun Yliopiston Kemistit TYK ry (TYK ry). TYK ry may or may not use your design, idea or draft in any way for any purpose. If the design, idea or draft is used, the designer will be compesated with a ready-made patch or with some other form of reasonable compensation for the use of the design, idea or draft, if the use of the design, idea or draft has resulted in the acquisition of patches or in other use case.

Merkkiterveisin / Best regards

Tommi Tervo
Taloudenhoitaja / Treasurer
talous at tykry.fi
tommi.t.tervo at utu.fi

************************************************************************

3.3 TYK ry:n ja Synapsi ry:n kaljaviesti 30.9. / Beer relay 30.9.


In English below

Jo perinteeksi muodostunut Synapsi ry:n ja TYK ry:n Kaljaviesti lähestyy jo kovaa vauhtia. Himoitut Kaljaviestin voittomerkit ovat vaihdellet synapsien ja tykryläisten välillä, kumpi järjestö anastaa kunnian itselleen tänä vuonna???

Kaljaviesti on baarikierros, jossa suoritetaan erinäköisiä joukkueen yhteishenkeä sekä tietoa ja taitoa koettelevia tehtäviä nauttien samalla baarin holillisista tai holittomista antimista. Joukkueessa voi olla 4-6 jäsentä, ja joukkueen on pukeuduttava vapaasti päätettävän teeman mukaisesti, esimerkiksi Disney tai tuomasveturi. Paras pukuteema palkitaan!



Kierros alkaa 30.9. klo 17:00 Yliopistonmäeltä, jolloin myös otetaan vastaan joukkueiden ilmoittautuminen. Olethan paikalla ajoissa, sillä ilmoittautuminen sulkeutuu noin klo 18 ja kierros loppuu klo 22. Tämän jälkeen palkintojenjako tapahtuu myös Yliopistonmäellä 23:00-00:00 välisenä aikana. Hyvään tapaan tottakai kuuluu, että ainakin puolet joukkueesta ostaa rastin pitopaikasta jotakin.



Kaljaviesti kustantaa 4 € osallistujaa kohti ja se maksetaan ilmoittautumisen ohella. Maksutapana käy käteinen tai MobilePay. Pandemiatilanteesta johtuen suosithan MobilePayn käyttöä, ja jos maksat käteisellä varaathan tasarahan. Baarijatkoja ei tänä vuonna selkeistä syistä voida järjestää.



https://www.facebook.com/events/3061513744122263



TL;DR:
MITÄ? Kaljaviesti
MISSÄ? Alkaa Yliopistonmäeltä, muuten ympäri keskustaa
MILLOIN? 30.9. Klo 17-22
MITÄ PÄÄLLE? Vapaa teema
PALJON MAKSAA? 4 €
MIKSI? Hauskaa sekä maine ja kunnia!!



***

ATTENTION! If you attend and do not speak Finnish please contact us before hand so we can prepare the tasks in two languages!



TYK ry and Synapsi ry will organize Beer Relay on 30.9. at 17 o'clock starting from University hill, where the tour begins with a registration of the team. Registration closes at 18 o'clock so be on time! Teams can have 4-6 members, and teams must dress up according to a theme of choice, which can be basically anything! After the registration, the teams will perform different tasks in different bars during the journey up to 22 o'clock.

The Relay costs 4 €, which includes the overall patch. Common courtesy is that at least half of the team members buy something at each bar. For obvious reasons, there will be no afterparty at a bar, but the winners will be crowned at University hill about 23:00-00:00 o'clock.



https://www.facebook.com/events/3061513744122263



TL;DR:
WHAT? Beer relay

WHERE? Start at University Hill, bars around the city centre
WHEN? 2.10. 5PM-10PM
DRESSCODE? Choose the most epic theme!
HOW MUCH? 4 €
WHY? Because this is super fun!!



***



Oktoberfest-henkisin terveisin



Calle ja Delia

Tapahtumavastaavat TYK ry


************************************************************************

3.4 Collegepaidat ovat täällä taas! / The college shirts are back!


In English below.

Heippatirallaa!

Mitä tämä on? Collegeita kaksi kertaa vuodessa? ennen kuulumatonta! Ja mitä! Mitä nämä värit ovat?!! Kahdeksan vaihtoehtoa! En kyllä itsekkään enää tiedä mitä teen.

Mutta tosiaan collegetilaus järjestetään nyt toiseen kertaan, sillä keväällä tilausmäärä jäi vähän vaisuksi. Collegen tilaaminen tapahtuu Kide.appin kautta ja on yhtä helppoa kuin viimeksikin. Hintaa paidoille tulee 34,99 €. Hinta on hieman nousut materiaalikulujen mukana. Voit ostaa useamman paidan tai halutessasi vaikka kaikki lisäämällä ne vain ostoskoriin.



Tilausaikaa on syyskuun loppuun asti.  Sovitusta ei tälläkään kertaa ikävä kyllä ole, mutta paitojen mitat on ilmoitettu koon yhteydessä. Paitojen valmistuttua ilmoitetaan noutokäytännöistä tarkemmin.

Tilaamaan pääsee tästä linkistä tai Kide.appista TYK ry:n kauppapaikalta.
https://kide.app/products/f7d7ea7a-4a7e-4087-8a51-e31e1d9321df


***

College shirts are back again for a second time this year! Now we have eight different colour options. You need a Kide.app account for ordering but Kide.app has all the info in English. Price for shirt is €34.99 each for all colours and sizes. You can buy more shirts by just adding them to your cart.


It isn't possible to try the shirts before hand but the width and height of the sizes can be found on the order form. The order form is open to the end of September. More info about when and where you can collect your shirt will come when shirts are ready.

You can order shirts from this link or from our store page in Kide.app
https://kide.app/products/f7d7ea7a-4a7e-4087-8a51-e31e1d9321df


Ystävällisin terveisin / Best regards

Tommi Tervo
Taloudenhoitaja ja hankintavastaava / Treasurer and supplies manager
talous at tykry.fi
tommi.t.tervo at utu.fi<mailto:tommi.t.tervo at utu.fi>


************************************************************************

3.5 Ehdota nimeä uudelle tilallemme Aurumissa!

Uusi tilamme A103 Aurumissa kaipaisi kipeästi uutta nimeä! Anna nimiehdotuksesi alla olevan linkin kautta 3.10.2021 mennessä! Tämän jälkeen ehdotuksista järjestetään äänestys. Arcanumissa Toimisto palveli pitkään biokemistien ja kemistien yhteisenä kotina, Aurumin tila ei ole tasapuolisesti lähestyttävä meille kaikille laitostemme sijaintien vuoksi, siksi nimenä toimisto olisi epätasa-arvoinen.

https://forms.office.com/r/ULJmv4vXLS

Tilan käytettävyydestä on jo tullut kyselyitä, mutta toivomme malttia, sillä esimerkiksi kulku huoneeseen tapahtuu kulkulätkillä ja myytävien tavaroiden säilytysjärjestelmät ovat vielä kesken. Tällä hetkellä tilaan on mahdollista tulla tutustumaan päivystysaikoina Ti ja To klo 12¬-13.  Pyrimme selvittämään käytettävyysasiat mahdollisimman pian.

Terveisin,
Milja Virtanen
Puheenjohtaja
TYK ry


************************************************************************
************************************************************************


4.1 Kestävän kehityksen viikko



Osallistu kestävän kehityksen viikon ohjelmaan 4.10.–10.10. Lisää tietoa löydät linkeistä alapuolelta sekä TYYn verkkosivuilta.



Maanantai 11.00 Avajaiskahvit kampuksella ja Instagram-livessä
Reilun kaupan herkkuja ja haastatteluja vastuullisten ostopäätösten tueksi<https://www.tyy.fi/fi/toiminta/tapahtumakalenteri/tyyn-kestavan-kehityksen-viikko-2021-avajaiskahvit-ja-instalive>



Tiistai 14.00 Vaatetusalan eettiset ja ekologiset ongelmat -työpaja Turku-salissa<https://www.tyy.fi/fi/toiminta/tapahtumakalenteri/tyyn-kestavan-kehityksen-viikko-2021-vaatetusalan-eettiset-ja-ekologiset>



Keskiviikko 13.30 Etäekskursio Glope Hopelle ja valtioneuvoston kansliaan Zoomissa<https://www.tyy.fi/fi/toiminta/tapahtumakalenteri/tyyn-kestavan-kehityksen-viikko-2021-tyoelamaexcursio>



Torstai 18.00 Eettisen läppärin jäljillä -elokuvanäytös ja keskustelutilaisuus etänä<https://www.tyy.fi/fi/toiminta/tapahtumakalenteri/tyyn-kestavan-kehityksen-viikko-2021-eettisen-lapparin-jaljilla>



Perjantai 12.00 Miten olla vastuullisempi kuluttaja? -seminaari Zoomissa<https://www.tyy.fi/fi/toiminta/tapahtumakalenteri/tyyn-kestavan-kehityksen-viikko-2021-vastuullisen-kuluttamisen-seminaari>.
Puhujina Heidi Hautala, Markus Terho, Minna Autio ja Julia Thurén



tyy.fi/kekeviikko<http://tyy.fi/kekeviikko>

Facebook: kekeviikkoTYY

Instagram: @studentuniontyy


************************************************************************


4.2 Asetu ehdolle TYYn edustajistovaaleissa


Turun yliopiston ylioppilaskunta järjestää 27.10.–3.11.2021 edustajistovaalit. Edustajistovaaleissa valitaan 41 edustajaa ylioppilaskunnan vaalikelpoisten jäsenten joukosta Turun yliopiston ylioppilaskunnan edustajistoon, joka käyttää ylioppilaskunnassa ylintä päätäntävaltaa. Edustajiston kaksivuotinen toimikausi alkaa tammikuussa 2022 ja päättyy vuoden 2023 lopussa. Vaaleissa on käytössä sähköinen äänestysjärjestelmä.

Ehdokkaaksi asetutaan toimittamalla oikeilla tiedoilla varustettu ja allekirjoitettu keskusvaalilautakunnan vahvistama ehdokasilmoitus TYYn kansliaan. Oman vaalikelpoisuutesi voit tarkistaa vaaliluettelosta TYYn kansliassa. Mikäli olet maksanut TYYn jäsenmaksun, mutta nimeäsi ei löydy vaaliluettelosta, ota yhteyttä TYYn vaaliasiahenkilöihin (tyy-vaalit at utu.fi). Kahdella tai useammalla ehdokkaalla on oikeus yhtyä vaaliliitoksi. Vaaliliitot ja yksittäiset ehdokkaat voivat muodostaa vaalirenkaan.

► Lue lisää<https://www.tyy.fi/fi/ylioppilaskunta/edustajistovaalit-2021>

Vaalien aikataulu:

  *   29.9. klo 16.00: Infotilaisuus vaalikoordinaattoreille ja vaaliliittojen asiahenkilöille (Zoom)
  *   6.10. klo 12.00 Vaalilomakkeiden jättämisen määräaika: ehdokasilmoitukset sekä vaaliliittojen ja vaalirenkaiden perustamisasiakirjat
  *   11.10. Ehdokasyhdistelmän vahvistaminen (ehdokasnumerot tiedossa)
  *   15.10. Vaalikone aukeaa vastattavaksi ehdokkaille
  *   25.10. Vaalikone aukeaa yleisölle
  *   27.10.–3.11. vaalipäivät.
  *   3.11. Epävirallisen tuloksen julkistaminen
  *   Vahvistettu vaalitulos julkaistaan TYYn ilmoitustaululla viimeistään 17.11.


************************************************************************


4.3 Millaisia tulevaisuuden asumisen palvelut ovat? Vastaa kyselyyn ja vaikuta tulevaisuuteen!


Haluamme Nuorisoasuntoliitossa (NAL) tutkia tulevaisuutta ja visioida palveluita, jotka tukevat nuorten itsenäistymistä ja arjen hyvinvointia myös tulevaisuudessa. Haluamme kehittää palveluita, jotka ovat hyödyllisiä ja vastaavat nuorten tarpeisiin muuttavassa maailmassa. Miltä tulevaisuus näyttää ja miten se vaikuttaa asumisen palveluihin? Kerro meille näkemyksesi vastaamalla kyselyyn!

Toivomme vastaajiksi nuoria, nuorten asioiden parissa työskenteleviä sekä muita aiheesta kiinnostuneita. Kyselyä saa jakaa avoimesti eri kanavissa. Kiitos!

Kyselyn avulla keräämme tietoa nuorten toiveista ja odotuksista tulevaisuuteen liittyen. Tulevaisuustyön avulla tuomme nuorten äänen kuuluviin palveluita sekä asuinympäristöjä suunniteltaessa ja viemme viestiä päättäjille.

Vastaa kyselyyn 29.9. mennessä osoitteessa: https://link.webropol.com/s/naltulevaisuuskysely2021

Vastaajien kesken arvomme 5 kpl lahjakortteja Spotify-musiikkipalveluun, joilla saat Premium-palvelun yhdeksi kuukaudeksi käyttöösi.

Kyselyn löydät myös osoitteesta https://nal.fi/tulevaisuuskysely/ sekä NAL:n somekanavien kautta. Voit käyttää liitteenä olevaa kuvaa, jos haluat jakaa kyselyä omissa somekanavissa.


************************************************************************


4.4 Mitä mieltä olet päihteidenkäytöstä asuinalueellasi? Vastaa päihdetilannekyselyyn ja kerro mielipiteesi!


Varsinais-Suomessa toteutetaan ensimmäistä kertaa koko maakunnan kattava päihdetilannekysely. Kyselyyn voi vastata 30.9.2021 mennessä.

Päihdetilannekyselyllä kartoitetaan kaikkien asukkaiden näkemyksiä ja mielipiteitä siitä, miten päihteet näkyvät katukuvassa ja mitä asialle pitäisi tehdä. Kyselyssä tiedustellaan havaintoja alaikäisten päihteidenkäytöstä sekä ajatuksia ja mielipiteitä päihdetilanteesta yleisesti. Tuloksia hyödynnetään Varsinais-Suomen hyvinvointialueen terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyössä.

Kyselyyn voi vastata suomeksi tai ruotsiksi kuntien nettisivuilla esim. www.turku.fi/paihdetilannekysely<https://www.turku.fi/paihdetilannekysely> tai suoraan https://link.webropolsurveys.com/S/CA7E11D8C3DB902A
Kyselyyn voi osallistua nimettömästi ja luottamuksellisesti.


************************************************************************


4.5 Miten varmistetaan, että Turku menestyy ja turkulaiset voivat hyvin?


Turun kaupunki pyytää kaupunkilaisilta ja sidosryhmiltään näkemyksiä tulevaisuuden Turun suuntaviivoihin. Niitä kerätään Kerrokantasi-sivujen kautta 16.-26.9.2021: https://kerrokantasi.turku.fi/kaupunkistrategia.


************************************************************************


4.6 TS Digi 2 kk veloituksetta


Opiskelija, kun haluat tietää mitä kaupungissa tapahtuu, mistä paikalliset puhuvat ja mitä tekevät, lukea laadukasta ja palkittuakin journalismia paikallisesta elämästä, tilaa Turun Sanomat. Voit nyt tutustua TS Digiin veloituksetta 2 kuukauden ajan opiskelijajärjestösi tarjoamana ts.fi/21opiskelija<https://cloud.asiakasviestinta.ts.fi/opiskelijadg>.


************************************************************************
************************************************************************

5.1 HybridiSpeksin täydennysrekry 28.9.

HybridiSpeksin täydennysrekry järjestetään 28.09.2021 klo 18 alkaen Publicumilla salissa PUB1!

HybridiSpeksi 2022 jatkaa samaa produktiota, joka käynnistettiin jo lukuvuonna 2021. Tästä syystä rekrytointitilaisuudessa poikkeuksellisesti haetaan tekijöitä mukaan jo olemassa olevaan produktioon.

HybridiSpeksin instagramista löydät kaikki haluamasi tiimiesittelyt rekryä edeltävän viikon aikana!
Tarvittava tieto rekrystä löytyy myös Facebookista: https://fb.me/e/5ntdeCalp

Täydennysrekryn alkaessa ilmoittautumislinkki pamahtaa HybridiSpeksin Instagram bioon ja osoitteeseen https://hybridispeksi.fi/rekry

Mikäli et pääse rekrytilaisuuteen paikalle, voit ilmoittaa halukkuudestasi siis myös etänä. Ilmoittautumisforms sulkeutuu jo keskiviikkoiltana, joten toimi nopeasti!

Tervetuloa mukaan tekemään yhtä Turun suurimmista Spekseistä! Nähdään rekryssä!

Speksikkäin terveisin,
Liisa Pösö ja Otso Lauerma

HybridiSpeksin tuottajat 2022
tuottaja at hybridispeksi.fi


************************************************************************

5.2 Hae Jouluristeilytontuksi!

Ohoi!

Kiinnostaako olla mukana mahdollistamassa Luonnontieteilijöiden Jouluristeilyä 2021? Haemme Jouluristeilytonttuja erinäisiin tehtäviin Luonnontieteilijöiden Jouluristeilylle.

Haku on auki 30.9. Klo 23:59 asti! Hae mukaan alla olevasta linkistä:

https://forms.gle/kBEK7fNDL5jewLFp9

Tervetuloa mukaan tekemään loppuvuoden parasta risteilyä!

Ystävällisin terveisin,
Jouluristeilyn ohjelmatiimi
After lecture ry


************************************************************************

5.3 Campussport: Padel, Frisbeegolf, Lentopallo, Kuplafutis....

Ohoi kilpailuista kiinnostuneet.

Seuraavien CampusSportin kilpailujen ilmoittautumisten deadlinet ovat lähiviikkoina:

PADEL, viimeinen ilmoittautumispäivä 26.9.2021

FRISBEEGOLF, viimeinen ilmoittautumispäivä 28.9.2021

LENTOPALLO, viimeinen ilmoittautumispäivä 28.9.2021

KUPLAFUTIS, viimeinen ilmoittautumispäivä 29.9.2021

Ilmoittautumiset ja lisätiedot täältä:
https://www.campussport.fi/fi/kilpailut/ilmoittautuminen/

Osallistuakseen kilpailuihin sinun ei tarvitse olla maksanut CampusSportin jäsenmaksua. Kilpailuissa on oma lajikohtainen maksu. Osallistujien tulee olla Turun korkeakoululaisia.

Jos joukkuelajit kiinnostaa, mutta sinulla ei ole omaa joukkuetta, niin ole yhteydessä petri.kuokkanen at campussport.fi

Terveisin,
Petri Kuokkanen
CampusSport / Turun yliopisto
petri.kuokkanen at utu.fi / 040-187 8564


************************************************************************
************************************************************************

6. Loppukevennys

Mitä seinä sanoi toiselle?
Tavataan nurkassa.

************************************************************************
************************************************************************

Terveisin,
Anni Saarinen
Lauantailätinöiden päätoimittaja
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20210925/b9d5041b/attachment-0001.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo