KINFO: Toimihenkilöhaku vuodelle 2021 ja hallituksen ensimmäinen kokous / Apply for an official position in TYK ry and first board meeting of 2021

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
Ma Joulu 28 14:44:28 EET 2020


(In English below)

Moikka!

TYK ry:n vuoden 2021 hallitus järjestäytyy 7.1.2021 klo 17 ja jäsenistöllä on mahdollisuus päästä seuraamaan kokousta Zoomin välityksellä. Ensimmäisessä kokouksessaan hallitus jakaa keskenään vuoden vastuualueet sekä nimittää vuodelle 2021 toimihenkilöt.
Linkki kokoukseen: https://utu.zoom.us/j/62585008329

Oletko halukas toimimaan TYK ry:n toimihenkilönä vuonna 2021?
Toimihenkilöhaku aukeaa 28.12.2020 ja päättyy 5.1.2021 klo 23:59. Laajemmat kuvaukset pesteistä löytyy sähköpostista ja nettisivuilta.
Toimihenkilöksi pääset hakemaan seuraavan linkin kautta:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=vZuI59h87k6dBxjQX59IwaBLqlGzJ1pMjzv6nwAdJZJURTMzTEVBOVlQOUpEMUxGNEVQNFNNS0UzMC4u

Toimihenkilöksi hakeminen on myös mahdollista myöhemmin tulevana vuonna. Mikäli sinulla on kysymyksiä toimarihommista, ota yhteyttä hallitukseen!

**********

Tässä on listattuna eri toimihenkilöpestejä, joihin etsimme tekijöitä. Kunkin pestin nimen jälkeen suluista löytyy lukumäärä, kuinka monta henkilöä haemme kuhunkin pestiin. Tutustu rauhassa näihin ja hae rohkeasti mihin tahansa pestiin!

Tapahtumatoimihenkilöt (3–7)
Tapahtumatoimihenkilöt ovat tapahtumavastaavien oikeita käsiä, jotka auttelevat heitä esimerkiksi sitsipaikkojen järjestelyissä, tarjoilussa, siivoamisessa, tarvikkeiden- ja ruokien hankinnassa sekä lipunmyynnissä. Jos haluat olla mukana toteuttamassa parhaita bileitä ja tapahtumia tämä pesti on sinulle!

Grafiikkatoimihenkilöt (2–5)
Grafiikkatoimihenkilöt suunnittelevat ja toteuttavat nimensä mukaisesti TYK ry:n grafiikkaa, kuten julisteita ja haalarimerkkejä erilaisia tapahtumia varten. Graafikot pääsevät myös suunnittelemaan erilaisia oheistuotteita, mitä keksitäänkään ottaa myyntiin.

Koulutuspoliittiset toimihenkilöt (0–5)
Koulutuspoliittiset toimihenkilöt auttavat hallituksen kemian ja biokemian kopoja. Kopon tärkein työ on pitää huolta siitä, että opiskelijan edut ja mielipiteet huomioidaan, sekä kursseilla opiskelijoita kohdellaan reilusti. Lisäksi kopot hoitavat muun muassa kopokahveja, joissa keskustellaan laitoksen henkilöstön kanssa erilaisista koulutuspoliittisista aiheista, kuten kurssipalautteista ja tenttimisjärjestelmistä.

Opintopiiri/Demokerho toimihenkilöt (2–5)
Demokerhon tarkoitus on kokoontua viikoittain tekemään yhdessä demoja tai selkkareita. Demokerhon vetäjän ei itse tarvitse osata auttaa demoissa tai selkkareissa, vaan olla päivystäjänä ja katsoa, että tilat jäävät siistiin kuntoon. Tämä pesti on sopiva varsinkin opettajalinjalla opiskeleville!

Kv-toimihenkilöt (0–2)
Kv-toimihenkilönä pääset käymään kansainvälisissä tapahtumissa ja kokouksissa sekä tutustumaan meidän kv-opiskelijoihimme. Lisäksi pääset kääntämään kokouksien pöytäkirjojen päätöksiä ja erilaisia julkaisuja englanniksi. Mikäli englannin kieli sujuu ja olet kiinnostunut toimimaan kansainvälisten opiskelijoiden parissa ja ajamaan heidän etujaan, niin hae ihmeessä.

Sometoimihenkilöt (1–3)
Jos olet kiinnostunut somesta ja valokuvaamisesta, niin sometoimarina toimiminen on sinun paikkasi. Sometoimarina saat tunnukset TYK ry:n Instagram- ja Facebook-tileille. Toimiisi kuuluu maanantainen viikkotiedoitus sekä valokuvaus eri tapahtumissa ja niistä postaaminen.

Tykki-toimihenkilöt (1–3)
Tykki-toimarina pääset keräämään juttuja lehteen, tekemään kansikuvia, taittamaan tykkiä, valokuvaamaan, hakemaan Tykit painosta ja auttamaan lehden postittamisessa sisarjärjestöille päätoimittajan opastuksella! Jos siis olet kiinnostunut journalismista, piirtokätesi on vakaa tai jos runosuonesi sykkii, niin hae tähän pestiin!

Käsityötoimihenkilöt (1–2)
Käsityökerhon vetäjät pitävät käsityökerhoa vuoroviikoittain. He suunnittelevat ohjelman ja hommaavat tarvikkeet sitä varten. Jos käsityöt ovat intohimosi, niin hakemaan vaan!

Leffatoimihenkilö (1–2)
Leffatoimihenkilönä pidät vuoroviikoittain leffailtoja, hankit leffan, varaat tilan ja valmistat tarjottavat iltaa varten. Pääset myös kansamme ideoimaan uutta tilaa leffaillan pitämistä varten, sillä Arc 1 on hiukan kolkko. Leffojen ystävät ottakaa yhteyttä!

Lautapeli-iltojen toimihenkilö (1–2)
Järjestät vuoroviikoittaista lautapelitoimintaa ja pidät huolta, että pelejä kulkeutuu iltaa varten. Helppoa ja hauskaa!

Tenttitärppitoimihenkilö (1)
Keräät tenttitärppejä ja päivität ne verkkosivuille luettavaksi.

Alumnitoimihenkilö (1–2)
Alumnitoimarina järjestät Afterwork-tapahtuman kuukausittain ja sinulla on myös mahdollisuus ideoida muuta alumnitoimintaa oman mielenkiinnon mukaan!

Urheilutoimihenkilö (1)
Jos nautit kaikennäköisestä ryhmäliikunnasta hae tähän pestiin! Toimit hallituksen kulttuuri- ja liikuntavastaavan apuna, hankit pelaajia peleihin, muistutat pelien ajankohdista ja osallistut mieluiten itsekin peleihin.

Tilatoimihenkilö (0–2)
Tässä pestissä olet tilojemme ylläpitäjänä. Tilatoimarina olet mukana pitämässä huolta tilojemme viihtyvyydestä, niin siisteyden, kuin tarjonnankin kannalta.

Yritysyhteistyötoimihenkilö (1–5)
Yritysyhteistyötoimihenkilönä pääset toimimaan yhteistyössä yritysyhteistyövastaavan kanssa. Toimarina pääset hankkimaan sponsoreita ja auttamaan yritysvierailujen järjestämisessä. Koska TYK ry:n yritysyhteistyö on lasten kengissä, sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään jotain aivan uutta.

Yleiset toimihenkilöt (0–5)
Yleinen toimihenkilö auttaa hallitusta erilaisissa nakkihommissa. Yleinen toimihenkilö on pesti sinulle, jos olet kiinnostunut ainejärjestötoiminnasta, mutta et oikein tiedä tarkalleen mitä haluaisit tehdä.


Ystävällisin terveisin,

Milja Virtanen ja Viola Inkinen
Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja
Hallitus 2021
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry

*******
Hi!

TYK ry's new board for the year 2021 will be organized 7.1.2021 at 5 pm and you can follow the board meeting via Zoom. Keep in mind that the board meeting will be held in Finnish, but we are happy to answer any of your questions.

Link for the meeting: https://utu.zoom.us/j/62585008329

If you are interested in becoming one of our officials, a person who helps the board in different tasks, please send us email for further information (kemistit at lists.utu.fi).


Best wishes,
Milja Virtanen and Viola Inkinen
Chairman and vice-chairman
Board 2021
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry

*******



Lisätietoja postituslistasta Kinfo