KINFO: TYY hakee halloped-koordinaattoria

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
La Tammi 18 10:52:31 EET 2020


Hei!

TYY hakee vuodelle 2020 halloped-koordinaattoria sekä tälle työpariksi varakoordinaattoria.

Halloped-koordinaattorin tehtävänä on toimia linkkinä tiedekunnan hallopedien, Hybridin ja TYYn toimiston välillä. Tehtävässä toimiminen edellyttää työskentelyä tiedekunnan ja yliopiston hallinnon asioiden parissa esimerkiksi osallistumalla tiedekunnan johtoryhmän kokoontumisiin ja läheistä yhteydenpitoa tiedekunnan hallinnon opiskelijaedustajiin sekä tiedekuntajärjestöön ja TYYn toimistoon. Koordinaattoreiden velvollisuus on osallistua kuukausittaisiin TYYn hallopedkoordinaattoreiden ohjausryhmän kokouksiin. TYY tulee tarjoamaan koulutusta valituille henkilöille heti toimikauden alussa ja ylioppilaskunnan asiantuntemus on muutoinkin aina koordinaattoreiden käytettävissä.

Varakoordinaattori toimii läheisessä yhteistyössä varsinaisen koordinaattorin kanssa. Tehtävänjako varsinaisen ja varan välillä on heidän itsensä yhteisesti päätettävissä. Varajärjestelmällä halutaan taata tiedonkulku TYYn ja tiedekunnan välillä kaikissa tilanteissa. TYYn jokaisessa hallopedkoordinaattoreiden ohjausryhmän tapaamisessa toivotaan olevaan vähintään toinen koordinaattoreista paikalla.

Hakeminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia Hybridin hallitukselle osoitteeseen hybridi at utu.fi. Hakuaika päättyy sunnuntaina 26.1. klo 23.59.

Kirjoitathan viestiin: Haetko varsinaiseksi vai varaksi? Jos varsinaiseksi, oletko käytettävissä myös varaksi? Kuvaile myös lyhyesti miksi olisit hyvä hallopedkoordinaattori ja millaista soveltuvaa kokemusta sinulla on. Lyhyt vastaus riittää.

Hybridi ry:n hallitus tulee arvioimaan saapuneet hakemukset, joiden perusteella laaditaan TYYlle esitys vuoden 2020 halloped-koordinaattorista sekä varakoordinaattorista. Kysymyksiä voit lähettää minulle (mimajas at utu.fi) ja vuoden 2019 koordinaattorille Paavo Esko Valtteri Palanterälle (pevpal at utu.fi)


Terveisin

Mikko Jaskari
Koulutuspoliittinen vastaava
Hybridi ry?
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20200118/4029f2a0/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo