KINFO: Aurasoutu ry hakee vapaaehtoisia mukaan Aurasoutuihin ja Aurasoutuapproon!

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
To Elo 8 08:45:29 EEST 2019


Etsimme järjestyksenvalvojia ja muita apukäsiä!

Opiskelijasyksyn käynnistävä Aurasoudut etsii vapaaehtoisia avuksi jälleen laajentuneeseen tapahtumaamme Turun jokirantaan. Soutamisesta kiinnostuneisuus on täysin valinnaista, mutta into yhden suurimman opiskelijatapahtuman järjestämiseen Turussa on pakollista! Tule mukaan osaksi tätä mahtavaa, tuhansia opiskelijoita vetävää spektaakkelia ja hae avustamaan meitä, jotta tapahtumasta saadaan jälleen ikimuistoinen!

Ensimmäiset Aurasoutujen soutukisat järjestettiin vuonna 1927 Turun Yliopiston ja Åbo Akademin opiskelijajoukkueiden kesken. Kisoja oli alkuvuosina seuraamassa tuhansia kaupunkilaisia pitkin jokirantaa ja vaikka katsojaluvut ovatkin vuosien saatossa vähentyneet, jatkaa Aurasoudut yhä lipunkantajana vanhimpana edelleen järjestettävänä soutukilpailuna.

Nykyisin Turun Yliopiston, Åbo Akademin ja Turun Ammattikorkeakoulun kesken käydään leikkimielinen kumivenekisa, ja varsinaisessa soutukisassa ovat vastakkain Etelä-Suomen akateemisten soutukaupunkien opiskelijajoukkueet (Helsinki, Tampere, Turku). Aurasoudut ja rinnalle tuotu Aurasoutuappro jatkobileineen on kasvattanut osallistujamääriä tasaisesti, ja kuuluu nykyään Turun näkyvimpien opiskelijatapahtumien joukkoon.

Tänä vuonna Aurasoudut ja Aurasoutuappro järjestetään torstaina 12.9.2019 tutuilla paikoilla jokirannassa kaupungintalon liepeillä. Tapahtumapäivän järjestelyissä kaipaamme apukäsiä yhdistyksen hallituksen ulkopuolelta niin lippujen vaihtoon, merkkien jakoon, järjestyksenvalvojiksi kuin soutuavustajiksikin. Kaikki vapaaehtoiset pääsevät kustannuksitta jatkobileisiin sekä myöhemmin järjestettävään varjoapproon.

Kokemus yhdistystoiminnasta ja opiskelijatapahtumien järjestämisestä on plussaa, mutta vielä enemmän arvostamme oma-aloitteisuutta, rentoa meininkiä ja hyviä tyyppejä!

Lähetä meille vapaamuotoinen viesti jossa kerrot itsestäsi ja siitä miksi haluaisit mukaan Aurasoutujen toimintaan tiistaihin 27.8.2019 mennessä sähköpostitse (hallitus at aurasoudut.fi) tai vaikkapa FB-viestillä.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin hommasta kiinnostuneisiin elokuun loppuun mennessä.

Soututerveisin,
Aurasoutu ry
*******************
Viestin välitti
Fanni Suomi
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi?
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20190808/98d0cae5/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo