KINFO: Tervetuloa HybridiSpeksin maratoniltaan!

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ti Heinä 2 08:35:28 EEST 2019


Heippa sinä hybridiläinen!

Syksy koittaa pian hauskojen ja ikimuistoisten tapahtumien kera. Siihen on kuitenkin vielä hiukan matkaa. Juuri ennen syksyä on luvassa varaslähtö kaikkeen hauskaan, sillä HybridiSpeksi järjestää speksimaratonillan. Tämä tapahtuma on suunnattu aivan kaikille, niin edellisten vuosien speksien tekijöille, katsoneille, kuin näkemättäjättäneille. Luvassa on lähes 12 tuntia kestävä maraton, jossa katsotaan kaikki viiden vuoden ajalla tehdyt speksit. Nappaa siis leffaevästä mukaan ja saavu nauttimaan maratonista tai selvittämään speksin mysteeri. Tapahtuma järjestetään 13.8. klo 9 alkaen Agoran salissa XXII, eikä osallistuminen maksa mitään.

Tapahtuman tarkempi aikataulu julkaistaan vielä lähempänä itse tapahtumaa. Käy nyt jo facebookissa (https://www.facebook.com/events/2475967285758238/) klikkaamassa "osallistun" ja katso ketkä muut ovat saapumassa paikalle.

Mikäli nälkä yllättää kesken tapahtuman tai tulee muita menoja, voi tapahtumaan saapua ja lähteä omien aikataulujen mukaan. Tämä on myös oiva tilaisuus selvittää, mikä speksi on. Mikäli Speksin tekeminen kiinnostaa, muista että vuoden 2020 speksin tekijäksi voi hakea mukaan myöhemmin syksyllä.

P.S. Erityistervetuloa tuutorit! Tärkeällä työllä vaikutatte uusiin opiskelijoihin ja heidän opiskeluaikaansa. Toivomme, että viette myös pilteille, fukseille ja fetuksille Speksin ilosanomaa eteenpäin.

P.P.S Jos kaipaat hauskaa ajanvietettä, ystävien kanssa tekemistä, uusia kavereita tai kalenterissasi on vielä tyhjää tilaa 13.8. päivän kohdalla on tämä oikea tapahtuma juuri sinulle!

TL;DR

Mitä: HybridiSpeksin maratonilta
Missä: Agora sali XXII
Milloin: 13.8. klo 9
Miksi: Kiva nähdä kavereita ja tutustua uusiin ihmisiin
Mitä mukaan: Leffaeväät
Kenelle: Jokaiselle, kaikille, sinulle
Mukavaa kesän jatkoa, nähdään elokuussa! :)

Speksiterkuin Aliisa Wahlsten
Virkistys
HybridiSpeksi ry?
****************
Viestin välitti
Fanni Suomi
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi?
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20190702/99d6b240/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo