KINFO: Hiilihapotettujen omenaviinien aistinvarainen arviointi

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Pe Tammi 12 21:17:45 EET 2018


?Kutsu hiilihapotettujen omenaviinien (n. 11,5%) arviointiin!

Etsimme osallistujia hiilihapotettujen omenaviinien (n. 11,5%) aistinvaraiseen arviointiin. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta aistinvaraisista arvioinneista.
Arviointiaikoja on 17.-18.1.2018 klo 9-16 välillä. Osallistuminen edellyttää yhtä käyntiä (kesto n. 20-30min) Biokemian laitoksella, Arcanumilla 2.krs (Vatselankatu 2, Turku).
Kiitokseksi osallistumisesta saat tuotepalkkion.

Ilmoittaudu mukaan ilmoittamalla sinulle sopivat arviointiajat linkin kautta. https://goo.gl/hykk9C
On myös erittäin toivottavaa, että kutsut ystäviäsi mukaan arviointiin.

Aistinvaraiset arvioinnit ovat osa gradutyötäni. Jos sinulla on jotain kysyttävää arvioinnista, minuun voi ottaa yhteyttä (jtmous at utu.fi).
Ystävällisin terveisin,
Jasmin Moussa

-----

Invitation for sparkling apple wine (ca 11,5%) evaluation!

We are looking for panelists willing to take part in a sensory evaluation of sparkling apple wine (ca. 11,5%). You don't need to have prior experience in sensory evaluations.
This sensory evaluation will be held on 17.-18.1.2018 from 9am to 16pm. You can take part only once (about 20-30min) at the Department of Biochemistry, Arcanum 2nd floor (Vatselankatu 2, Turku).
You'll get a small reward for your participation.

Please fill the form and inform the times that suit you. https://goo.gl/hykk9C
You are also very welcome to invite friends along.

This sensory evaluation is part of my Master's thesis. If you have any questions about the evaluation please don't hesitate to contact me (jtmous at utu.fi).

Best regards,
Jasmin Moussa


*******

Viestin välitti:?


Tommi Vienonen
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi


-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20180112/13b2e6c3/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo