<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<style type="text/css" style="display:none"><!-- p { margin-top: 0px; margin-bottom: 0px; }--></style>
</head>
<body dir="ltr" style="font-size:12pt;color:#000000;background-color:#FFFFFF;font-family:Calibri,Arial,Helvetica,sans-serif;">
<div>​Kutsu hiilihapotettujen omenaviinien (n. 11,5%) arviointiin!</div>
<div><br>
</div>
<div>Etsimme osallistujia hiilihapotettujen omenaviinien (n. 11,5%) aistinvaraiseen arviointiin. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta aistinvaraisista arvioinneista. </div>
<div>Arviointiaikoja on 17.-18.1.2018 klo 9-16 välillä. Osallistuminen edellyttää yhtä käyntiä (kesto n. 20-30min) Biokemian laitoksella, Arcanumilla 2.krs (Vatselankatu 2, Turku).</div>
<div>Kiitokseksi osallistumisesta saat tuotepalkkion.</div>
<div><br>
</div>
<div>Ilmoittaudu mukaan ilmoittamalla sinulle sopivat arviointiajat linkin kautta. https://goo.gl/hykk9C</div>
<div>On myös erittäin toivottavaa, että kutsut ystäviäsi mukaan arviointiin.</div>
<div><br>
</div>
<div>Aistinvaraiset arvioinnit ovat osa gradutyötäni. Jos sinulla on jotain kysyttävää arvioinnista, minuun voi ottaa yhteyttä (jtmous@utu.fi).</div>
<div>Ystävällisin terveisin,</div>
<div>Jasmin Moussa </div>
<div><br>
</div>
<div>-----</div>
<div><br>
</div>
<div>Invitation for sparkling apple wine (ca 11,5%) evaluation!</div>
<div><br>
</div>
<div>We are looking for panelists willing to take part in a sensory evaluation of sparkling apple wine (ca. 11,5%). You don’t need to have prior experience in sensory evaluations.</div>
<div>This sensory evaluation will be held on 17.-18.1.2018 from 9am to 16pm. You can take part only once (about 20-30min) at the Department of Biochemistry, Arcanum 2nd floor (Vatselankatu 2, Turku).</div>
<div>You’ll get a small reward for your participation.</div>
<div><br>
</div>
<div>Please fill the form and inform the times that suit you. https://goo.gl/hykk9C</div>
<div>You are also very welcome to invite friends along.</div>
<div><br>
</div>
<div>This sensory evaluation is part of my Master’s thesis. If you have any questions about the evaluation please don’t hesitate to contact me (jtmous@utu.fi). </div>
<div><br>
</div>
<div>Best regards,</div>
<div>Jasmin Moussa<br>
</div>
<p><br>
</p>
<p>*******<br>
</p>
<p>Viestin välitti:​<br>
</p>
<p><br>
</p>
<p></p>
<div style="font-family:Calibri,Arial,Helvetica,sans-serif; font-size:16px"><span style="font-family:Arial,Helvetica,sans-serif; font-size:11pt">Tommi Vienonen</span></div>
<div style="font-family:Calibri,Arial,Helvetica,sans-serif; font-size:16px"><span style="font-family:Arial,Helvetica,sans-serif; font-size:11pt">Tiedotusvastaava, TYK ry</span></div>
<div style="font-family:Calibri,Arial,Helvetica,sans-serif; font-size:16px"><span style="font-size:11pt"><span style="font-family:Arial,Helvetica,sans-serif">tiedotus@tykry.fi</span><br>
</span></div>
<div><span style="font-size:11pt"><span style="font-family:Arial,Helvetica,sans-serif"><br>
</span></span></div>
<p><br>
</p>
</body>
</html>