Tykin 2/2017 deadline on 29.9.2017

TYK ry päätoimittaja paatoimittaja at tykry.fi
Pe Syys 1 22:32:42 EEST 2017


Hei kaikki!

Tänä syksynä ilmestyvät vielä Tykit 2/17 (lokakuu) ja 3/17 (joulukuu) ja näihin kaivattaisiin kovasti juttuja! Tykin 2/17 deadline on 29.9.2017 klo 23:59, joten lähetäthän aineistosi tuohon mennessä minulle sähköpostiin paatoimittaja at tykry.fi.

Ohessa muutamia juttuaiheita, jotka kaipaisivat kirjoittajaa/ideoijaa/tekijää. Juttujen ei tarvitse olla pitkiä ja kavereitakin saa ilmiantaa. (:
- kansi (piirros tai kiva kuva)
- opiskelijavarainen arviointi: kerää pieni ryhmä, arvioikaa jokin tuote ja kirjoittakaa siitä pieni juttu! Viimeksi arvioitiin esimerkiksi erilaisia nuudeli-nestekeitoksia (lue Tykki 1/2017). TYK ry korvaa kohtuulliset kustannukset.
- kastajaiset (kuvia, juttu illan tapahtumista)
- "Koekeittiössä" (jaa bravuurisi tai muu kokeilemisen arvoinen reseptisi)
- vitsejä/meemejä/mitä vaan
- mistä ikinä haluat kirjoittaa

Tulkaa rohkeasti mukaan kirjoittamaan ja tekemään yhteistä lehteämme! Myös nimimerkillä voi kirjoittaa ja minulta saa aina apua. Lehdestä tulee mielenkiintoisempi kun juttuja on muiltakin kuin vain päätoimittajalta.

"Labrakeitokset - mikä saa sut kiehumaan" -palsta jatkuu edelleen. Tähän olisi tarkoitus kerätä erilaisia labrassa sattuneita kommelluksia ja ketutuksen aiheita. Jaa siis labramokasi anonyymisti ja kompaktisti haikuna, kuvana, tekstinä tai miten näet parhaaksi allaolevaan osoitteeseen.
Muistakaa myös kirjoittaa ylös kavereidenne hauskat letkautukset Toimistolta löytyvään "Kuolemattomat"-laatikkoon!

Vielä muistutuksena, että Tykkiin kirjoittamisesta on tarjolla pilttipiste sekä kaikkien vapaaehtoisesti Tykkiin kirjoittavien kesken arvottava elokuvalippu!

Inspiroivaa syksyä toivotellen,

Jenni ?Peuhkurinen
Tykin päätoimittaja,  TYK ry
paatoimittaja at tykry.fi



-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20170901/81d9f5ad/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo