KINFO: Bussikyydit ChemBioon

Emilia Kortelainen emkrkor at utu.fi
Ke Maalis 8 10:37:18 EET 2017


Hei!

Nucleus ja TYK ry järjestää yhteiskuljetuksen kemian ja bioalan tärkeimpään kohtaamispaikkaan eli ChemBioon Helsingin messukeskukseen keskiviikkona 29.3.

Luvassa on useita mielenkiintoisia bioalan seminaareja teollisen biotekniikan tuotantokonsepteista yksilöllistettyyn diagnostiikaan ja luentoja biomarkkereista 3D-printtaukseen. Kemian päivien puolella aiheita löytyy ympäristökemiasta syöpätutkimukseen, ja modernista optisesta spektrokopiasta uusiutuvaan energiaan.

Lisätietoa ohjelmasta, luennoista sekä mukana olevat yritykset ja paljon muuta osoitteessa:
http://chembio.messukeskus.com/

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy rekisteröitymällä kävijäksi joko ennakkoon netissä osoitteessa http://chembio.messukeskus.com/info/ tai paikan päällä.

Kuljetuksen lähtö on aamulla 29.3. Vatselankadulta klo 7.00. Bussi lähtee messukeskukselta takaisin messujen päätyttyä klo 16.15, ja on takaisin yliopistolla noin klo 18.00.

Bussikuljetus maksaa 10-13 euroa / hlö. Tarkka hinta ilmoitetaan ennen lähtöä sähköpostitse. Maksu kerätään bussissa, joten ottakaa mukaan tasaraha. Jotta kuljetus järjestyy, tarvitaan vähintään 30 messuille lähtijää, ja enintään mukaan mahtuu 50 nopeinta. Ilmoittaudu bussikuljetukseen osoitteessa:

https://goo.gl/forms/NWTKXfLsIGqHLZXa2

Ilmoittaudu viimeistään 19.3.2017. Ilmoittautuminen on sitova.

Tarvittaessa lisätietoja antaa,
Emilia Kortelainen
TYK ry
emkrkor at utu.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20170308/bfdf7f8a/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo